Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎10-04-2019

Modificare pret abonament

In contextul cresterii majoritatii preturilor, te informez ca incepand cu 8 mai 2019 pretul pachetului de servicii aferent acestui numar vcreste cu 0.83 euro TVA inclus.

Daca nu esti de acord cu aceasta modificare, poti lua legatura cu mine in termen de 30 zile de la primirea acestei notificari. In caz contrar, voi considera acceptul tau tacit, fara plata vreunor penalitati sau despagubiri.

 

Eu nu sunt de acord. Daca faceti ceva impotriva vointei mele, veti primi notificari de la avocati si o sa ma despagubiti.

 

O zi buna, la revedere!

Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Modificare pret abonament

Buna,

Daca nu esti de acord cu modificarea poti renunta unilateral la contract, in 30 de zile de la primirea notificarii, fara a plati penalitati sau despagubiri. Poti face acest lucru prin scrisoare cu confirmare de primire, trimisa la Vodafone Romania. Daca ai un abonament si telefon achizitionat in rate si doresti sa renunti la contract, va fi necesar sa achiti contravaloarea tuturor ratelor ramase neachitate din pretul telefonului, acestea fiind mentionate pe ultima factura emisa.

Madalina
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎29-11-2013
0

Re: Modificare pret abonament

Din pacate, informarea Vodafone suna jenant. Care este acel context care duce la cresterea tarifelor pentru abonamente? Dar in perioadele micsorarii preturilor, Vodafone a facut vreo reducere a abonamentelor?
Am 6 (sase) abonamente...am primit sms-uri in care se preciza cresterea cu 0.83€ dar si scrisoare in care se preciza cresterea cu 1€....deci, degringolada intre departamentele Vodafone. Pana la urma, se liciteaza?
Mai vine o faza tare la final de informare Vdf: "Daca ai achizitionat un telefon in rate, transele lunare neplatite aferente acestuia devin scadente la ultima factura emisa."...dec daca nu imi permit sa achit terminalele, obligat fortat accept suprataxa! Pai asa se procedeaza? Ma rog, probabil ca ANCP-ul si frmele de avocatura vor avea de lucru serios in perioada urmatoare.
Inca ceva...am oferit disponibilitatea de a renegocia contractele, facand solicitari prin mail inca din data de 08.04.2019...nici un raspuns din partea Vodafone pana la aceasta data!
Din pacate, cred ca este cam afectata reputatia precum si numarul abonatilor.
In concluzie, caut oferte la portare si nu imi mai irosesc timpul sa contactez Vodafone.
Mult succes pe viitor!
Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Modificare pret abonament

Cataln, te rugam sa ne comunici adresa de email de pe care ai trimis solicitarea de ofertare pentru a verifica stadiul acesteia.

Multumesc,

Elena