Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎29-05-2013

Neseriozitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  In data de 12.12.2013 am solicitat o "negociere" cu un reprezentant de la serviciul abonamente, iar ulterior am primit si mesaj ca voi fi contactata in termen de 4 zile lucratoare pentru solutionare. Nr. de inregistrare 17978897.

  In momentul inregistrarii, am solicitat cumpararea unui telefon online de la vodafone si schimbarea abonamentului cu unul de 10E. Ceream reducerea pretului la abonament dar aceleasi facilitati pe care le are acest abonament, (aceasta cerere am facut-o si pentru prietenul meu si a fost acceptata). Astazi suntem in 23.12.2013 si inca nu am fost contactata de catre cei de la vodafone, desi in data de 19.12.2013 am sunat din nou pentru acest serviciu. Sunt in reteaua vodafone de "muuuuuulti" ani iar acum sunt in afara perioadei contractuale. Nu am crezut ca este cu putinta asa ceva, acum m-am lamurit cine sau ce este VODAFONE. In Ianuarie am sa inchei definitiv orice colaborare cu vodafone. Voi relata situatia asta de cate ori va fi nevoie ca sa fac de rusine aceasta retea.  NESIMTIRE si NESERIOZITATE.

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Neseriozitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna si bine ai venit in comunitate!

 

Ne cerem scuze pentru timpul de asteptare indelungat. I-am rugat pe colegii mei de la departamentul de ofertare sa te contacteze in cel mai scurt timp posibil.

 

Daca mai ai si alte solicitari, nu ezita sa ne spui.

 

O zi frumoasa!

Irina

Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-12-2013

Re: Neseriozitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Subscriu la cele scrise mai sus...din pacate Vodafone nu face nimic sa-si pastreze clienti fideli si nu vorbesc de 1-2 ani ci de 15 ani vechime in retea...iar ofertele se fac dupa cheful negociatorului ,dupa norocul tau ..pe cine prinzi la negociat...sau se pare ca ofertele nu sunt pentru toti ci se fac pe alese....si eu am inaintat cerere de renuntare la 3 abonamente....Vodafone nu merita!!!!

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Neseriozitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna Aylin!

 

Daca ai nevoie de asistenta, nu ezita sa ma contactezi in privat si te voi ajuta cu drag.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

PM Irina.jpg

Iti doresc sarbatori fericite!