Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

Numere multiple in MyVodafone...

M-am abonat de curând la oferta cu tabletă Vodafone Smart Tab III și mi s-a alocat un nou număr pentru conectarea la internet de pe tableta respectivă.

 

Până la momentul respectiv, eu aveam numărul actual de abonament în MyVodafone, iar după conectarea noului număr de pe noul SIM din tabletă, în contul meu MyVodafone NU mai pot vedea detaliile despre abonamentul meu actual RED 29, istoricul facturii pentru abonamentul de mobil cât și diverse informații ce țineau de respectivul abonament RED29, astfel că acum în contul meu MyVodafone pot vedea doar informațiile despre numărul SIM-ului din Tableta Vodafone ST3.

 

Ca și sugestie, faceți în așa fel, încât să pot alege numărul de mobil Vodafone pentru care doresc să vizualizez informațiile și eventual, posibilitatea de a adăuga noi numere de mobil detinute de același abonat într-un singur cont MyVodafone (SIM-uri prepaid, cu abonament, etc...)

 

Acum, cum pot vedea informațiile despre abonamentul de telefonie mobilă actual (RED29)?

 

P.S. - Pentru ambele abonamente (RED29 + Internet Tab) primesc o singură factură, cu suma de plată, ca să înlătur orice obiecție!

 

Mulțumesc

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Numere multiple in MyVodafone...

Salut,

 

Informatii generale ti-as putea oferi, insa aici cred ca este necesara o interventie tehnica. 

Exista un departament special pentru astfel de situatii, insa trebuie sa ti se faca legatura catre acesta. Din pacate, va trebui sa te indrum sa suni la *222 / *555 pentru a ti se face legatura. 

 

Multumesc,

Claudiu