Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 12
Înregistrat: ‎08-03-2012
0

O extraoptiune impusa

 

NOU! Internet zilnic.
1 EURO/Zi de utilizare
Oferta conține 100MB, care pot fi consumați din momentul accesării internet-ului în ziua respectiva pâna la ora 23:59:59 în aceeași zi

 

"Ai activat Internet zilnic si il accesezi cand vrei!
Te conectezi, platesti 1 euro si ai 100MB pana la finalul zilei (00:00).
Tarif depasire:0.20 euro/MB,TVA incl"

 

Cine nu a primit inca mesajul de mai sus, poate activa manual aceasta "extraoptiune" la *100*2# ...hehe

Cine vrea sa o dezactiveze, trebuie sa apeleze la un reprezentant Vodafone pentru ca nu poate fi dezactivata manual nici la *100# si nici din contul MyVodafone.

Dar nu va faceti iluzii, pentru ca se va reactiva iar automat, intrucat 'optiunea 100 MB zilnic' cu 1 Euro/zi (fara TVA) este oferta de baza pentru date, aceasta fiind creata ca sa inlocuiasca oferta de Sesiune Vodafone Live, cea de Sesiune fiind retrasa!

 

Daca nu aveti o extraoptiune de Internet pe mobil (caz in care vi se va fura din credit cate 1 Euro/zi la fiecare accesare din greseala a browserului de pe telefon), atunci aruncati telefoanele cu buton Vodafone! Live si luati-va telefoane la care puteti face alte setari pentru internet decat cele de la Vodafone! Sau, portati-va la un operator care nu recurge la astfel de practici. Sau, ramanenti la Vodafone dar sunati zilnic daca este cazul la *222 ca sa vi se dezactiveze serviciul de Internet de catre un operator (ca sa nu va treziti ca ati fost jefuiti) sau oridecateori reincarcati sau primiti un bonus. Ori, luati atitudine ca sa ii determinati pe cei de la Vodafone sa se multumeasca doar cu cei cativa centi care se pierdeau la accesarea accidentala (ocazionala) a serviciului de Internet pe mobil si sa nu jecmaneasca cate 1 Euro odata. Succes!

 

 

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: O extraoptiune impusa

Buna Bogdandebuzau.

Daily a devenit oferta de baza pentru date, cea de Sesiune Vodafone Live fiind retrasa de la vanzare. Este necasar, pentru functionarea internetului, sa se activeze optiunea Daily. Internetul a devenit o necesitate pentru multi clienti Vodafone, iar noi ne dorim sa le facem accesul cat mai usor. Daca refuzi sa ai aceasta posibilitate, desi soliciti extraoptiuni de date sau primesti cadouri in MB, ai la dispozitie modalitati de a inhiba initierea de conexiuni de date direct din telefon (din meniu, folosind aplicatii dedicate sau modificand numele APNului).

Multumesc, Mirela