Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: Pareri despre noile abonamente RED


@Ionuţ a scris:

  Salutare!

 

   Multumim si noi pentru implementare.Mai mult decat util pentru voi,cred ca este util pentru clienti.O categorie de abonamente care s-au lasat asteptate si care s-au materializat.

 

  Sunt convins ca  Raiul nu satisface pe multi,astfel ca nu am pretentie mai mare de la RED.

  Paleta de servicii este larga si potrivita nevoilor fiecarui client.

   Ionut


Ionut, sa inteleg ca ai trecut de la cartela reincarcabila la abonament? Sau poate l-ai primit cadou...

Felicitari, oricum ar fi!

In schimb, de esti tot pe cartela reincarcabila, lasa-i pe cei cu abonament( de voce ) sa-si exprime parerile legate de costuri.

Asa cum spunea si Amy, Red nu este un abonament pentru oricine!

Plata abonamentului nu trebuie sa devin o povara ( cat rata unui credit bancar )

Impactul asupra publicului larg nu cred ca va fi mai mare decat cel al abonamentelor MEGA.

Daca ma insel, atunci inseamna ca Romania e o tara cu oameni bogati, iar asta e laudabil.

 

Sper ca nu am deranjat pe nimeni!

As vrea si eu un ROZALIU ( red nu-mi permit ) daca e la vreo 12 euro /luna!

Suntem in Romania, nu in Monaco ( unde nu se platesc taxe si impozite ), iar asta ne ocupa tot timpul!Emoticon fericit

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

O noua observatie legata de pagina web de descriere a abonamentelor RED: in cadrul sectiunii intitulate "Telefoane recomandate cu Vodafone RED" sunt prezente si urmatoarele terminale: Windows Phone 8S by HTC si Nokia Lumia 920.

Cum ar putea sa fie recomandate aceste terminale in conditiile in care cel putin 2 din serviciile incluse in abonamentele RED sunt incompatibile cu sistemul de operare al acestor doua terminale?

 

Multumesc.

Cosmin
Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

[ Editat ]

Am semnalat printr-un e-mail in urma cu 2 zile echipei de suport Vodafone faptul ca pe pagina de prezentare a abonamentelor RED sunt prezente terminalele Windows Phone 8S si Nokia Lumia 920 ca si smartphone-uri recomandate la abonamentele RED desi sistemul lor de operare (Windows Phone 8) este incompatibil cu serviciile Vodafone Cloud, Vodafone Protect si Zonga. Astazi am primit un raspuns detaliat la sesizarea mea. Iata raspunsul:

 

"Buna ziua,

Am revenit cu acest email pentru a va transmite informatiile primite.

In momentul de fata am optat pentru lansarea serviciilor Vodafone Cloud si Vodafone Protect doar pentru sistemul de operare Android. Sistemele de operare iOS si WP8 sunt sisteme inchise cu un control strict al aplicatiilor implementate si care opteaza preponderant pentru solutii proprii.

Pentru ca am primit feedback-ul de la clienti cat si din dorinta de a putea oferi beneficiile celor doua aplicatii unui numar cat mai mare de clienti exista deja planuri de implementare a aplicatiilor pentru iOS si WP8.

In curand serviciul Cloud va fi disponibil pentru smartphone-uri si tablete iOS iar pe termen scurt serviciul Cloud va deveni disponibil si pentru telefoane Windows Phone 8. Pe termen mediu si Vodafon Protect este posibil sa devina disponibil pentru alte sisteme de operare.

Va stau la dispozitie in continuare pentru orice solicitare legata de serviciile noastre."

 

Un raspuns pe cat de elegant pe atat de insubstantial. M-as fi asteptat ca cel putin, smartphone-urile incompatibile cu abonamentele RED sa fie eliminate din lista "Telefoane recomandate cu Vodafone RED". Mi-as fi dorit sa vad aparitia unei note in pagina web de selectie a abonamentului din cadrul magazinului virtual, care sa-i atraga atentia cumparatorului asupra faptului ca abonamentul selectat contine servicii incompatibile cu smartphone-ul ales. Mi-as fi dorit sa vad o reducere a pretului abonamentului RED atunci cand este cumparat cu un smartphone non-Android. Mi-ar placea sa ma duc din nou intr-un magazin Vodafone si sa vad pe pliantul de prezentare al abonamentelor RED scris cu litere de dimensiune normala faptul ca serviciile Vodafone Cloud si Vodafone Protect sunt compatibile doar cu sistemul de operare Android. Dar probabil ca am vise si nazuinte mult prea mari. Emoticon trist

 

In aceeasi infama sectiune colapsata intitulata "Bine de stiut", la ultimul punct zice asa: "Pachetele Vodafone RED sunt promoționale. Oferta este valabilă pentru contractele noi, încheiate pe 2 ani, până la 15 mai 2013."

Ce inseamna sintagma "termen scurt" din raspunsul pe care l-am primit? Inseamna 3 zile? Inseamna 14 zile? O luna? Se va porta serviciul Vodafone Cloud pe sistemul de operare Windows Phone inainte de 15 mai 2013?

Ce inseamna sintagma "termen mediu"? Banuiesc ca nu se refera la o data pana in 15 mai 2013 ci la una ulterioara acestei date. Asa ca "termen mediu" inseamna cumva 2 luni? Inseamna 4 luni? Sau poate ca sunt 6 luni?

 

Intre timp totul ramane ca si pana acum, dupa cum am stabilit. Emoticon trist

Cosmin
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Pareri despre noile abonamente RED

 

 

   

 

 

   "like,like,like.."  Emoticon foarte fericit


Vodafone
Membru de bază
Postări: 188
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

Viitorul comunicarii este VOIP. In alte tari exista internet nelimitat. Ieftin. Si cei ce detin smarphone-uri comunica mai ales prin Skype/Vibe/Whatup etc.
Din punctul asta de vedere, abonamentele RED sunt ramase in urma. Sunt de fapt o copie infidela a abonamentelor ce au fost scoase in alte tari acum cativa ani(chiar si de catre Vodafone).
In UE, ca doar facem si noi parte(si exista tendinta de globalizare si transformare in piata europeana) exista convorbiri si sms-uri in orice retea nelimitate de cel putin 3 ani. La preturi mult mai decente decat in Romania(nu mai pun la socoteala salariile alora, care fac acele preturi indecent de mici pentru ei).
Daca n-ati inteles inca de ce operatorii prezenti in Romania nu ofera net cu adevarat nelimitat si ieftin, principalul motiv e ca tineretul n-ar mai comunica folosind apelurile clasice si mesajele sms clasice, ci internetul, si asta ar insemna automat scaderea profiturilor.
Accidentele au loc atunci cand doi oameni incearca sa fie destepti simultan.
Highlighted
Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎08-05-2012

Re: Pareri despre noile abonamente RED

Mie mi se par foarte ok abonamentele.In cazul in care le iei fara smartphone chiar sunt convenabile.

Comparativ cu oferta trecuta: Abonamentul principal era mega25+1gb, ajungea la 37 euro daca nu ma insel,

iar acum cu mega 45 ai in plus 500mb net si conv nelimitate.

Dar cum am spus, cel mai convenabil este sa iei abonamentul fara smartphone , te scuteste de cativa euro pe luna care se pot duce la plata ratei smartphoneului spre exemplu.

 

In schimb eu nu am inteles daca traficul catre Zonga si Cloud este gratuit sau nu(ma refer pe date mobile)...

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Pareri despre noile abonamente RED

[ Editat ]

 

 

  Traficul de date pe Zonga este gratuit in reteaua Vodafone.

"Vodafone Zonga - pachetele Vodafone RED oferă acces nelimitat la conținutul Zonga. Traficul asociat utilizării aplicației este inclus – detalii."

 

Nu acelasi lucru si pentru traficul de date cu serviciul Vodafone Cloud.

"

  • Vodafone Cloud este un serviciu pentru salvarea fișierelor personale de pe smartphone, PC sau tabletă într-un loc centralizat și pentru accesarea lor de pe un dispozitiv compatibil. Pentru a putea folosi serviciul trebuie instalată aplicația Vodafone Cloud. Aplicația Vodafone Cloud este disponibilă doar pentru smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android. Traficul de date în rețeaua mobilă ce rezultă din folosirea aplicației este tarifat conform abonamentului de date atât național cât și în roaming. Mai multe informații aici

 

 

   Informatiile le gasesti aici,in josul paginii .Click pe meniul info "Informatii complete"


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎22-05-2013
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

Eu sunt chiar nedumerit la faza cu Zonga. Am facut un Vodafone Red25 (Red29 fara telefonEmoticon foarte fericit )... si in magazin si la *222 mi s-a spus ca traficul aferent aplicatiei Zonga este facturat din cei 500 MB iar accesul nelimitat se refera la faptul ca poti sa asculti cate melodii vrei.

Din linkul postat de Ionut, reiese altceva...

Poate cineva sa clarifice? Un raspuns oficial, ceva? Emoticon fericit

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

[ Editat ]

Salutare cristigazdaru,

 

Abonamentele RED includ acces nelimitat la Zonga. Asta inseamna ca utilizatorii lor vor avea acces gratuit la serviciu, iar traficul efectuat in cadrul aplicatiei nu este contorizat.

 

Multumesc,

Paul

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎22-05-2013
0

Re: Pareri despre noile abonamente RED

Multumesc pentru raspuns Paul!

O sa verific si data usage-ul prima luna si o sa postez Emoticon cu limbă scoasă