Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎22-02-2013
0

Plata factura/Amanare factura

Buna ziua.Sunt client Vodafone de mai bine de 3 ani de zile si de-a lungul acestei perioade mi s-au efectuat foarte multe amanari de plata pana la data la care am cerut fara nicio problema,numai ca astazi,03.01.2015,am vrut sa efectuez o amanare de plata pana la data de 24.01.2015 dar am fost refuzat categoric pe motiv ca trece prea mult timp si nu se fac astfel de exceptii cu toate ca pana acum mi s-au facut zeci de astfel de exceptii.Chiar nu inteleg de ce acum nu se mai poate,mai ales ca eu platesc penalitati pentru acele zile de intarziere,si tinand cont de faptul ca luna de luna platesc in jur de 200 lei factura.Sunt foarte nemultumit si pentru asta sunt dispus sa reziliez contractul pentru toate abonamentele pe care le detin doar pentru motivul asta.Parerea mea este ca ar trebui sa fiti mai intelegatori cu clientii vostri ca astfel ii veti pierde.Sper sa primesc un raspuns acestei nemultumiri si sa rezolve problema.O zi buna!
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Plata factura/Amanare factura

Salut,

 

Ti-am raspuns la aceasta solicitare in decursul zilei de ieri, pe o alta pagina pe care oferim suport. Mesajul este aproape identic. 

Precum te-am anuntat si atunci, am transmis mai departe pentru a vedea daca se poate face ceva. Intr-adevar, termenul este mult prea mare si au mai fost cazuri in istoricul tau in care ti-au fost refuzate cererile de amanare de plata, pe aceeai baza. 

 

Multumesc,

Claudiu 

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎22-02-2013
0

Re: Plata factura/Amanare factura

[ Editat ]

Au mai fost cazuri,asta stiu,dar ma gandeam ca macar de data asta sa imi faceti o amanare mai mare dar se pare ca nu am cu cine sa ma inteleg,pe banii mei ma rog de voi.Si voi o sa va rugati de mine,cum ati mai facut-o deja o data sa raman in reteaua voastra si la fel cum ati facut-o si voi o sa va refuz categoric.