Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-01-2013

Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Ce faci când ești prins cu fofârlica? Îți ceri scuze și rezolvi situația? Nuuuu, asta ar însemna că ești **bleep**. Mai bine nu răspunzi.

 

https://forum.vodafone.ro/t5/Achizi%C5%A3ie-telefoane/%C8%9Aeapa-Vodafone-re%C3%AEnnoirea-abonamentu...

Colaborator
Postări: 68
Înregistrat: ‎14-12-2012

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Sincer,raspunsul la problema ta e simplu.Faci cerere de portare pentru numar/numere,te muti la alt operator si gata ai rezolvat tot.Inainte ceri inchiderea contractelor de abonament pe cale amiabila.Ai facut demersurile legale,de aici nu te mai priveste deoarece noul operator trebuie sa rezolve tot.Daca iti resping cererile atunci te adresezi ANCOM si OPC expunand problema ta.

 

http://www.ancom.org.ro/contact_4513

Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-01-2013

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Apropo, bătaia de joc la adresa mea continuă din partea acestei firme mizerabile. Sunt sunat de 2 ori, nu pot să răspund, apoi primesc mesaj că "am fost sunat de nenumărate ori" (oare nu știa să numere nici până la 2?) și "să sun eu la numărul 0372024727". Am sunat de nenumărate ori (da, nenumărate !!) și acel număr este invalid.

 

Asta după ce acum trei săptămâni mi-au dat un număr de fax unde să trimit cererea de ascultare a înregistrării, după care am aflat că acolo nu citește nimeni faxurile. Plus multe, multe bâlbe și niciodată cuvintele "îmi pare rău".

 

RUȘINE SĂ VĂ FIE!

VOUĂ CA OAMENI, NU DOAR CA ANGAJAȚI AI UNEI COMPANII DE 2 BANI.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

[ Editat ]

Salut,

 

Nu stiu ce doresti sa demonstrezi cu aceasta dezinformare publica, insa nu cred ca este benefica pentru aceasta comunitate. Numarul este valid, l-am verificat eu personal, mai devreme. Nu cred ca trebuie sa specific faptul ca un operator are in lista mai multi clienti si nu te poate apela toata ziua. Nu ar fi fost mai simplu si mai decent pentru toata lumea sa lasi un interval orar la care poti fi disponibil? Chiar nu era nicio suparare pentru nimeni. 

In acelasi timp, exista o singura adresa de fax si, de asemenea, cunosc personal reprezentantul care se ocupa de cererile venite prin intermediul acestui numar de fax. Din afirmatia aceasta rezulta ca exista cineva care citeste faxurile si le redirectioneaza in functie de cerere. 

 

Nu inteleg ce doresti sa rezolvi cu aceste postari, insa daca nu ai nicio situatie in legatura cu care ai nevoie de interventia noastra, atunci hai sa lasam acest spatiu util pentru userii care chiar doresc sa rezolvam anumite situatii mai mult sau mai putin placute. 

 

Claudiu

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎08-10-2013

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Ce dezinformare publica ?? mancati **bleep** atata ?? Toti am fost sunat la un moment dat de ' angajat vodafone' care ba imi baga 100 mega pt 3 euro pt net ba nush ce oferte, dc trebuie sa fiu deranjat din timpul meu liber de rahaturile astea ? daca vroiam oferte in plus ma duceam la magazin si imi bagam oferte tata
Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Am fost sunat de 3 ori de Vodafone la interval de cateva minute. La primele doua apeluri am raspuns dupa cateva secunde, nu chiar imediat, si am primit ton de ocupat... A treia oara am putut sa vorbesc cu operatorul. Concluzia mea este ca se suna la 10... 100 de abonati in acelasi timp si care raspunde primul este preluat. In acest fel operatorii nu stau degeaba 20 de secunde sa astepte sa raspunda clientul. Bineinteles ca cei care nu raspund nu vor mai fi sunati, iar cei care au raspuns si au primit ton de ocupat sunt sunati inapoi. Ce suntem noi ? oi?

 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: Prins cu mâța în sac, Vodafone nu mai răspunde

Buna unukvoi,

 

Am rugamintea sa imi lasi numarul tau si cel de pe care ai fost apelat, intr-un mesaj privat, pentru a putea verifica cele relatate.

 

Multumesc,

Roberta