Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 2
Înregistrat: ‎11-09-2017
0

Propuneri pentru Vodafone

1. Cand dorim sa intram in legatura cu un operator la Centrul de Relatii cu Clientii (*222) sa ni se comunice, pe langa faptul ca convorbirea este inregistrata, numarul nostru (pozitia) in lista de asteptare. Asa putem sa aproximam daca asteptam 2 minute sau 55 de minute pana intram in legatura cu un operator, asa cum mi s-a intamplat mie astazi. Este clar ca daca vom auzi ca ne aflam pe pozitia 30+ nu vom mai astepta si vom inchide apelul pentru a nu mai pierde timpul si a reveni mai tarziu. Deci, ar fi foarte utila aceasta implementare.

 

2. A doua propunere are in vedere un proiect (daca ii pot spune asa) prin care Vodafone sa faciliteze accesul la informatie (de calitate). Acest lucru ar ajuta copiii din mediul rural unde nu exista biblioteci (sate, comune), care provin din familii sarace sa aiba acces gratuit la informatie si astfel sa aibe mai multe sanse de a se dezvolta decent din punct de vedere intelectual. Propunerea are ca tema oferirea de acces gratuit si nelimitat la site-uri de cultura precum: ro.wikipedia.org, dexonline.ro. Vodafone decide daca nu va oferi deloc accesul, daca va oferi numai pentru un site sau daca va oferi pentru chiar si mai multe site-uri. Cu ocazia inceperii anului scolar cred ca aceasta initiativa ar fi foarte utila copiilor, dar si persoanelor analfabete si semi-analfabete (nu radeti!), dar si celor bine-cunoscatori ai limbii romane si cu o oarecare cultura. Eu am trait intr-o comuna unde nu exista biblioteca si imi era foarte greu sa ma deplasez pana in oras la numerosi kilometri sa imprumut o carte. Din pacate, astazi, strazile sunt impanzite cu baruri si cafenele unde se observa nivelul de incultura de indata ce auzi cum se exprima "mesenii". Bibliotecile sunt in paragina si soarta tinerilor aidoma. Daca tot stau asa mult timp pe smartphone-uri hai sa le aducem informatia in fata ochilor, nu sa trebuiasca sa se deplaseze pana la biblioteca (acolo unde exista aceasta cladire de mult uitata). Daca la biblioteca informatia nu costa nimic ar fi potrivit ca si dvs. sa oferiti acest acces la site-urile de cultura in mod absolut gratuit, fara a fi necesara o optiune activa pe cartela, poate cel mult sa fie necesar ca numarul sa fie in perioada activa. 

 

Rog ca cei care se ocupa de acest forum sa inainteze cele 2 propuneri mai departe spre a fi implementate, in functie de deciziile managerilor.

Nou venit
Postări: 2
Înregistrat: ‎11-09-2017
0

Re: Propuneri pentru Vodafone

Astept confirmarea ca mesajul meu a fost luat la cunostinta. Nu stiu daca acest forum mai este luat in vedere de catre Vodafone. Multumesc.

Highlighted
Moderator
Postări: 671
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Propuneri pentru Vodafone

Buna, Andrei!

 

In primul rand ne cerem scuze pentru perioada mai mare de raspuns. In acest timp intampinam un numar mai mare de solicitari si din aceasta cauza exista posibilitatea sa raspundem mai greu. Ne pare tare rau si incercam sa remediem aceasta. Emoticon trist

 

Iti multumim foarte mult pentru ca te gandesti la imbuntatirea serviciilor noastre! Am luat in considerarea feedback-ul tau si l-am trimis mai departe catre colegii mei. 

 

Legat de a doua ta propunere, dorim sa iti multumim si sa te felicitam pentru faptul ca te gandesti si la ceilalti! Foarte frumos din partea ta! Am luat in considerare si aceasta oportunitate. In situatia in care in viitor vom putea oferi acces la astfel de pagini in mod gratuit, o vom face. Ramai alaturi de noi si te vei putea bucura si tu de imbunatatirile noastre constante. 

 

Multumesc,

Madalina