Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎10-07-2018
0

Returnare produse cumparate din shop

Buna, sambata, 07.07.2018, am semnat 2 contracte de portare a doua numere de telefon. Pe langa portare am luat si 2 telefoane. Ieri, 09.07.2018, ora 18:00, m-am prezentat intr-un magazin Vodafone pentru a solicita renuntarea la portare si la telefoane, insa mi s-a precizat ca trebuie sa ma duc in magazinul initial sau sa revin doua zi la ora 09:00 pentru a lua legatura cu magazinul in care am facut contractele. Dimineata m-am prezentat in primul magazin deschis la ora 09.00, insa m-au trimis din nou la primul shop, fara a-mi da o recomandare sau vreo informatie.
In cele din urma, dupa mai multe plimbari si telefoane, am semnat o cerere de renuntare la portare, insa nu vor sa-mi anuleze contractele pentru telefoane si noile abonamente. In cat timp au voie sa predau un telefon achiziționat in rate?? Daca in magazin s-a deschis cutia telefonului de catre consultant pentru a introduce cartela cu numarul provizoriu, nu se mai primeste telefonul?
Highlighted
Moderator
Postări: 62
Înregistrat: ‎18-06-2018
0

Re: Returnare produse cumparate din shop

Buna, Enaroxana!

 

Spre deosebire de abonamentele incheiate telefonic unde termenul de renuntare la abonament este de 14 zile lucratoare din momentul implementarii, contractele tale au fost semnate in magazin, ceea ce inseamna ca aceasta situatie poate sa nu sa fie rezolvata in Reprezentanta unde ai semnat contractele.

 

Multumesc,

Roxana