Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Oz
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Stelutele pt aprecieri

Aproape toate comunitatile online au ajuns la concluzia ca utilizatorului ii este mult mai usor sa isi exprime parerea despre un post dand click pe un deget in sus, sau in jos, si au inlocuit treptat sistemul vechi (cu note de la o steluta la 5 stelute). Pana si YouTube (care folosea acest sistem de multa vreme), a trecut la thumbs-up si thumb-down dupa ce au vazut succesul butonului de LIKE de pe Facebook (care e de fapt tot thumbs-up, dar cu alta denumire).

 

Iar acum, voi faceti un forum nou, in care nu folositi niciuna din metode, ci una proprie: o steluta pusa aiurea sub poza de profil, fara niciun text, doar cu un tooltip care apare daca stai destul timp cu cursorul deasupra ei, si zice: "Faceti click aici pentru a acorda aprecieri acestei postari".... ASTA NUMITI VOI INTERFATA INTUITIVA pt utilizator?

 

INLOCUITI steluta cu un deget in sus (care vreti voi), si va garantez ca lumea va intelege in sfarsit ce e cu acel numar de langa avatar...

Highlighted
Specialist
Postări: 56
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Stelutele pt aprecieri

Foarte buna observatia Oz, insa interfata acestui forum este implementata pe toate site-urile Vodafone Global. Uite un exemplu din Uk sau unul din Germania . In orice corporatie care se respecta exista o nevoie mare de a pastra anumite aparente, standarde si de ce nu, cel putin din punctul de vedere al unui utilizator, o similitudine a tuturor aplicatiilor, fie website sau forum, indiferent de tara, regiune, etc iar Vodafone nu face nici o exceptie de la aceasta regula.

 

Mai exact sunt 140% sigur ca nu se poate implementa ideea ta, altfel, foarte buna.

They see me rollin` they hatin`
Oz
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Stelutele pt aprecieri

Ok, foarte bine! In acest caz, echipa care se ocupa de implemetarea in Romania sa dea forward la ideea asta mai sus, si sa se schimbe peste tot. Cred ca toate versiunile forumului Vodafone ar putea beneficia de pe urma acestei schimbari.