Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎06-02-2013

Sugestie: Schimbarea firmei de garantie Regenersis

Titlul banuiesc ca este foarte clar. Este al 2-lea abonament pe care il voi inchide la vodafone in urma experientei cu firma de garantie Regenersis. Primul abonament l-am inchis cu mare placere multumita firmei mentionate deoarece telefonul(nokia N95) a fost la garantie pentru o problema si s-a intors cu alta problema si anume piciorusele de prindere a carcasei spate rupte. Evident ca am facut scandal si nu m-a ascultat nimeni pe motiv ca asa l-am predat. Prezentul abonament il voi inchide peste o luna cu aceeasi placere. Telefonul actual(Xperia Ray) l-am avut acum 1 an la garantie.Exceptand faptul ca a stat 3 saptamani la garantie sa imi rezolve o problema grava a unui telefon si anume:Intreruperea convorbirilor si neintelegerea cu interlocutorul in primele 10-15 secunde ale apelului deoarece se aud zgomote ciudate nicidecum voce umana; exceptand si faptul ca nu am primit la schimb niciun telefon in perioada in care telefonul a fost la garantie; telefonul cand s-a intors de la garantie, ce credeti? A venit cu mentiunea defect neconfirmat. Adica eu sunt un pic nebun, nu am ce face si-mi trimit telefonul la garantie pe motive imaginate.E jalnic ca in ziua de azi nu-mi pot folosi telefonul asa cum trebuie pentru scopul ce a fost creat: sa vorbesc normal la telefon!Ce m-a enervat in schimb si mai tare este faptul ca este al2lea telefonul de care firma Regenersis isi bate joc.Cand l-am trimis la garantie telefonul era intact fiind tinut in husa tot timpul si cu folie de protectie.Cand s-a intors folia dezlipita 10-20%, fapt ce denota grija acordata fiecarui telefon. Normal ca am facut scandal si normal ca nu m-a ajutat nimeni, nimeni nu s-a facut vinovat, Vodafone arunca vina pe Regenersis si invers.Normal ca folia cea noua am platit-o din banii mei. Ce este si mai normal este faptul ca a3a experienta nu va mai exista!

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Sugestie: Schimbarea firmei de garantie Regenersis

Buna Liviu!

 

Imi pare rau pentru situatia mentionata. Am rugamintea sa ma contactezi in privat pentru a imi oferi IMEI-urile aparatelor mentionate si numarul tau de telefon pentru a putea verifica si clarifica cele descrise.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

PM Irina.jpg

Multumesc!