Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Sugestie!

De curand am primit un sms in care apare sinteza ultimei facturi. La final este data suma de plata numita "total datorat". As intelege folosirea termenului "datorie" daca as fi restant cu plata facturii (ceea ce nu e cazul) sau in alte contexte neoficiale. In cazul unei facturi avem "suma de plata" sau "total de plata". Asadar, parerea mea, este sa schimbati acest termen cu unul mai oficial si eventual neutru, precum cele mentionate in fraza anterioara.

Membru cu acte în regulă
Postări: 276
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Re: Sugestie!

conform DEX-ului, "datorat" = a avea de platit cuiva o suma de bani.

Nu este in neregula exprimarea (termenul) Emoticon fericit

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Re: Sugestie!

Daca nu e in neregula termenul inseamna ca noi toti avem "datorii" catre Vodafone.

Solicitarea mea e perfect intemeiata.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Sugestie!

Salut,

 

Poti observa pe factura ca acest cuvant nu apare.

"Total datorat" apare doar in cadrul mesajelor informative, plecate automatizat de la un sistem standard.

 

"Datorii" pot fi numite doar sumele neplatite dupa deconectarea numarului in cauza, in rest, fiecare suma reprezinta o suma datorata in schimbul unor servicii oferite spre folosire. Stim cu totii ca sintagma amintita de tine nu este folosita doar intr-un singur sens, avand mai multe conotatii, ceea ce inseamna ca nu toti clientii au datorii catre Vodafone.

 

Pentru o eventuala modificare se va tine cont si de sugestia ta.

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Re: Sugestie!

Precum doriti, insa opinia mea este ca termenul de "total datorat" nu are ce cauta fie si intr-un sms (informativ) adresat pana la data scadenta. Dupa data scadenta aceasta formula e mult mai potrivita. Daca si luna urmatoare voi gasi aceeasi formula, voi cere sa nu mai primesc acest sms.

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012
0

Re: Sugestie!

Buna ClausinRo.

Propunerea ta a fost redirectionata catre departamentele implicate. In cazul in care ea va fi aprobata in viitor te vom anunta asupra acestui lucru.

Multumesc, Mirela
Membru de bază
Postări: 326
Înregistrat: ‎04-02-2012
0

as dori raspuns-uri pe tema, la intrebarile care le punem...multumim!!!

Buna,am postat cateva intrebari in diferite locuri chiar si PM si am primit raspuns doar de la o persoana!!As dori daca sant amabili cei care sant in tema si cunosc probleme-le sa vina cu sugestii m-ai repede ,in speranta ca nu am deranjat va multumesc frumos!!!

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: as dori raspuns-uri pe tema, la intrebarile care le punem...multumim!!!

Buna claudiuu,

 

Imi poti spune, te rog, in ce sectiune a forumului ai adresat intrebarile la care nu ai inca raspuns astfel incat sa te pot ajuta?

 

Multumesc,

Irina.

Membru de bază
Postări: 326
Înregistrat: ‎04-02-2012
0

Re: as dori raspuns-uri pe tema, la intrebarile care le punem...multumim!!!

Buna ziua.multumesc .la Samsung gs2v ics intreb la harti google maps ce trafic se consuma medie din net la 100km. sau 1ora??intreb pot instala harti igo pe tel...pe card memorie?pe ce pct de acces net-vodafone live sau pct acces vodafone live am trafic m-ai scazut de net???va multumesc pt.atentia acordata...astept raspuns daca ma puteti ajuta astea sant intrebari la care nu am primit raspunsuri...multumesc inca o data!!!
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Sugestie!

[ Editat ]

Salut claudiuu.

 

la Samsung gs2v ics intreb la harti google maps ce trafic se consuma medie din net la 100km. sau 1ora?

Am testat de dimineata Navigation-ul de la Google pentru o distanta de 21.7 KM ce i-am parcurs intr-un interval de 25 de minute. Traficul consumat a fost de 5.5 MB pentru aceasta distanta. Cantitatea de baterie ce s-a consumat cu luminozitate maxima a fost de circa 10 procente.

 

intreb pot instala harti igo pe tel

Am vazut ca Ascary ti-a dat raspunsuri aici. Mai mult de atat nu putem sa te ajutam. Am scris intr-un alt post pe acelasi topic, ca poti cumpara acest program de GPS doar pe persoana juridica si ti-am dat si link-ul de unde poti lua legatura. Am inserat si aici acele informatii:

 
@Tudor a scris:
Salut claudiuu.

Buna ziua,doresc sa stiu daca;pe sgs2 v ice ace sandvich merge pus harti IGO

Pe site-ul lor gasesti urmatoarea informatie:

 

Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone. 
This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product. 
The iGO My way application for iPhone remains available in iTunes on App Store. For the available packages and the details visit our iGO My way for iPhone page.

Nu iti pot da mai multe informatii despre instalarea lui din alte surse decat cea oficiala. Iti pot spune doar ca da, functioneaza pe SGS2, daca ai fisierele necesare.

 

se consuma din trafic/net/ab..

Nu se consuma trafic de internet insa trebuie sa ai aplicatia instalata si fisierele pe card.

 

ami pute-ti da adresa aici de unde le iau!! 

Alta decat cea de mai sus nu avem la dispozitie. 

pe ce pct de acces net-vodafone live sau pct acces vodafone live am trafic m-ai scazut de net???

Tu ai un singur APN(Nume Punct de Acces) si acela este Vodafone Live(cu APN: live.vodafone.com). Indiferent ce nume ar avea la setarile de acces, traficul care se face este acelasi. Ti-am spus in acelasi thread ca http://live.vodafone.com este o singura pagina, un portal de unde descarci melodii sau videoclipuri cu taxa sau in baza unui abonament lunar. Traficul facut este nelimitat doar pe acea pagina.

 

Daca vrei trafic nelimitat, poti opta pentru inca o optiune pe langa cea de Vodafone Live(trebuie pastrata pe cont 24 de luni fiindca ai beneficiat de acest smartphone) si anume Mobile Internet 1 GB. Aceasta costa 11 euro fara TVA, iti ofera 1 GB la viteze de pana la 3.6 Mbps, iar daca ii depasesti, navigarea se face la viteze de pana la 128 Kbps, dar fara alte costuri suplimentare. Daca doresti activarea acesteia, sa imi transmiti asta printr-un mesaj privat si te voi ajuta si cu setarea telefonului.

 

Multumesc,

Tudor.

Vodafone