Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 31
Înregistrat: ‎01-06-2012
0

Sugestii

1. Un site, un forum si o aplicatie functionala, unde toate link-urile, paginile si elementele din pagina sunt testate si implementate dupa ce sunt certitudini ca functioneaza corect. In momentul actual aplicatia android este aproape inutilizabila (nu iti este permis sa te autentifici), iar site-ul web are o gramada de bug-uri de pe orice browser sau device e accesat. 

2. Tutorialul din aplicatie sa iti apara o singura data, nu de fiecare data cand reusesti sa te autentifici si reintroducerea modalitatii de chat support in aplicatia myVodafone.

3. Mai multe oferte pentru abonati, nu doar campanii exclusive pentru utilizatorii de cartela. Odata cu Mystery Box observ ca abonatii au cam fost uitati. Sistemul de loialitate a devenit si el destul de inutil dupa introducerea a mult mai multor categorii si reducerea numarului de puncte pe care il acumulezi.

4. O gama mai larga de telefoane mid-range si flagship killers precum OnePlus care sunt accesibile si cautate de majoritatea romanilor. Telefoanele sub brandul Honor sunt si ele foarte apreciate si cautate.

5. Abonamente pentru toate categoriile de pret cu si fara telefon. In momentul de fata daca vreau sa imi iau un abonament fara telefon, cel mai ieftin abonament RED imi apare ca fiind RED 15, ceea ce mi se pare absurd. Ar trebui sa existe cate un RED cu si fara telefon pentru fiecare interval de pret (12, 14, 16, 18, etc.). 

6. Eliminarea abonamentelor care nu au Roaming. Suntem in 2019, nu ar trebui sa mai existe abonamente care sa nu beneficieze de roaming. 

7. VoLTE

Highlighted
Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: Sugestii

Buna,

 

Iti multumim pentru feedback-ul oferit!

 

Florin