Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Vodafone: Vom primi de la Londra 55 mil. euro. Îi vom investi cu prioritate în 4G

Vodafone: Vom primi de la Londra 55 mil. euro. Îi vom investi cu prioritate în 4G


 

Iñaki Berroeta

Vodafone va primi în următorii doi ani un buget suplimentar de 55 mil. euro pentru investiţii ca parte a unui program gigant de expansiune al grupului britanic, care este finanţat cu cei 130 mld. dolari (95 mld. euro) încasaţi din vânzarea participaţiei de 45% la operatorul american Verizon.

Cea mai mare parte a sumei de 55 mil. euro, care se adaugă bugetului „obiş­nuit“ al ope­ratorului, va fi investită în reţeaua 4G, care va ajunge să acopere toate ora­şele din Ro­mânia, a declarat într-un interviu pentru ZF Iñaki Berroeta, directorul general al companiei. „Cea mai mare investiţie va fi în 4G, ceea ce în­seam­nă că vom avea servicii 4G în şi mai multe locuri, vom îm­bunătăţi vitezele şi de asemenea vom lucra nu doar la antene, ci şi la infrastructura de fibră optică ce susţine aceste viteze.“

În prezent, Vodafone România oferă servicii de date 4G, cu viteze de des­cărcare a datelor de până la 100 Mbps, în zece oraşe din România, printre care Bucureşti şi Braşov.

În doi ani, Vo­dafone va oferi servicii de date 4G în toate oraşele din Ro­mânia şi va ataca şi unele zone rurale, a spus Berroeta.

„Vrem să avem o acoperire de 100% în toate oraşele din România în doi ani de zile.“

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: Vodafone: Vom primi de la Londra 55 mil. euro. Îi vom investi cu prioritate în 4G

Emoticon frustrat Emoticon stânjenit Ne-ar fi suficientă viteza de 43,2 Mbps sau chiar și 21,6 Mbps, dar odată ce plătesc această viteză, să o am oricând, cu mici și rare excepții, desigur. Se impune și o scădere a tarifelor, care sunt prea mari; un utilizator care face și altceva pe Internet decât să-și citească mail-rile și să acceseze câteva site-uri se încadrează undeva între 6 și 12 GB trafic lunar. La un salariu de 800 lei sau de 1200 lei să plătești 85 lei/lună doar Internetul pe care-l ai la viteză acceptabilă doar noaptea și dimineața, e îngrozitor. 

Un operator isteț ar oferi viteză de Internet întâi în locurile unde nu este altă ofertă, în cazul nostru zonele rurale, nu în marile orașe, unde mai sunt 10-20 operatori care oferă viteză de Internet chiar și mai mare. Ce să fac cu un abonament 4G de 100 Mbps în oraș, unde am deja o conexiune pe cablu mult mai stabilă, câtă vreme atunci când merg la sat, Internetul tot ca ochii mortului merge? Uite-așa se reduce automat nr. posibililor clienți!