Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

[ Editat ]

 

Romanii cu initiativa sunt invitati sa se alature programului de franciza. Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

 

Snap2.png

 

 

 

    Reteaua de magazine Vodafone in francizacuprinde19unitati, in mai multe orase ale tarii, si va ajunge la 50, in urmatoarele doua luni

    Romanii cu initiativa care isi doresc sa dezvolte o afacere sub marca Vodafone se pot alatura acestui program, aplicand online pewww.vodafone.ro

 

Bucuresti, 26 februarie 2014 – Vodafone anunta extinderea retelei de magazine in sistem de franciza la nivel national. Romanii cu initiativa din toata tara care vor sa porneasca o afacere se pot alatura acestui model de business, aplicand online pewww.vodafone.ro.

 

In prezent, Vodafone are 19magazine deschise in sistemul de franciza, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Arad, Falticeni, Piatra Neamt, Medias, Sighisoara, Bistrita, Viseul de Sus, Zalau, Uricani, Comarnic (Emoticon fericit), Caracal, Mizil si TarguMures, iar doua dintre acestea sunt deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Numarul acestora va ajunge la 50, in urmatoarele doua luni, si va continua sa creasca pe parcursul intregului an.

 

Programul de Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si laprogramele de pregatire pentru personalul de vanzari.

 

“Prin acest program oferim partenerilor de franciza un business la cheie sub brandul Vodafone. Invitam romanii cu initiativa sa ne fie parteneri si sa isi dezvolte, impreuna cu noi, afaceri de succes. Ne dorim sa construim acest model de business alaturi de antreprenori locali cu o buna reputatie, experienta in domeniu, orientati spre rezultate, care au calitati demonstrate de conducere. Acestia trebuie sa dispuna de o baza de capital personal si sa-si doreasca sa dezvolte un business pe termen lung, sub marca Vodafone”, a declarat Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales, Vodafone Romania.

 

Activitatea noului program este reglementata printr-un contract de franciza intre Vodafone si partener. La intrarea in acest model de business, se percepe o taxa de franciza care variaza intre 2.500 si 15.000 de euro, in functie de factori precum tipul locatiei, suprafata, zona geografica si nivelul de investitii necesara menajarii si echiparii spatiului comercial. In plus, potentialul partener trebuie sa dispuna si de un capital de investitie ce porneste de la 10.000 de euro, care acopera garantia aferenta liniei de credit comercial si rulajul din primele doua luni de activitate.

 

Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii despre programul de franciza pe pagina www.vodafone.ro, la sectiunea Cariere/ Partener de franciza Vodafone si se pot inscrie formal la sectiunea Cariere/Posturi disponibile, pozitia de Partener franciza Vodafone, in functie de regiunea si orasul de interes.

 

Vodafone are in acest moment aproape 200 de magazine proprii si alte cateva sute de magazine detinute de partenerii exclusivi.

 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

 

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

[ Editat ]
    Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telecom, le oferă persoanelor care dispun de cel puţin 12.500 de euro posibilitatea de a deschide un magazin Vodafone în sistem de franciză. Astfel, operatorul intenţionează să-şi extindă reţeaua de magazine la nivel naţional, care în prezent numără 200 de magazine proprii.

Compania are în plan ca în următoarele două luni să ajungă la 50 de magazine în franciză.

 

    „Prin acest program le oferim partenerilor de franciză un business la cheie sub brandul Vodafone. Invităm românii cu iniţiativă să ne fie parteneri şi să îşi dezvolte împreună cu noi o afacere. Ne dorim să construim acest model de business alături de antreprenori locali cu o bună reputaţie, experienţă în domeniu, orientaţi spre rezultate, care au calităţi demonstrate de conducere. Aceştia trebuie să dispună de o bază de capital personal şi să-şi dorească să dezvolte un business pe termen lung sub marca Vodafone“, a declarat Ale­xandru Baloi, director indirect sales la Vodafone România.

 

   Programul de franciză Vodafone presupune încheierea unui contract de franciză între Vodafone şi partener. Francizatul trebuie să achite o taxă de franciză care variază între 2.500 şi 15.000 de euro, în funcţie de factori precum tipul unităţii, suprafaţă, zona geografică şi nivelul de investiţii necesare amenajării şi echipării spaţiului comercial, pentru că magazinele trebuie să aibă aceleaşi standarde de imagine şi calitate a serviciilor ca şi magazinele proprii Vodafone.

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

junk.jpg

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

[ Editat ]

Bine ca nu viziteaza Ciucurel forumul.in speța,topicul asta.  Emoticon foarte fericit  Emoticon fericit)


Vodafone