Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎25-01-2012

Vodafone si preturile umflate la terminalele mobile

 

Salutare, sunt client de mai bine de 10 ani la VDF si zilele trecute am trecut prin magazinele VDF din Bucuresti si mi-am aruncat un ochi asupra noului terminal Galaxy Note 3 avand un pret de 3.345 lei la liber.  In magazine VDF il gasesti doar pe negru, alb nici vorba, la fel si in magazinele Orange care pretul este aproape ca si aici. 

Ajung acasa si dau o cautare pe net, ( tot au inceput astia acuma cu "black **bleep** day" mai devreme cu 1 sap, fapt care i-am surprins pe cei de la QuickMobile cum timp de 1luna de zile au avut pretul de 2.444 lei la un HTC One iar pe 22.11.2013 cand au dat drumul la black **bleep** day pretul a crescut la 2.745 (taiat= redus) iar la 2.444 lei, am zis baaaa esti nebun Emoticon fericit) si m-a bufnit rasulEmoticon fericit), imediat le-am capturat pretul timp de 1 luna afisat si cu cel nou si le-am scris pe fb, bineinteles ca imi tot stergeau posturile ca nu le convenea, dar na asa se intampla la noi, oamenii cred. In fine, am cautat un Note 3 pe net unde l-am gasit la pretul de 2.399 lei cu tva, cu garantie 2 ani si cu factura si nu este numai un site, sunt mai multe care au acest pret iar acu stau si ma gandesc de ce Vodafone Romania, Orange si etc, au un pret asa de mare de vre 3.300 lei la liber pentru acest terminal?! cand pretul lui il gasesti pe la 2.400 lei nou nout in cutie, factura si garantie samsung romania ?! De ce nu pot avea un pret corect de la Vodafone avand in vedere situatia ca mi-ar conveni mult mai mult sa il cumpar de la Vodafone pentru ca pot sa il si asigur?!, iar magazinul online cat si cele fizice nu ofera asa de multe accesorii pentru telefoanele mobile pentru ca oricum aceste accesorii tot din China sunt aduse.

De ce ii place lui " Vodafone" sa piarda clientii care sa cumpere de la ei telefoane in loc sa se duca in alta parte?!

 

Nu am sa inteleg de ce umflati asa de mult preturile... sunt cam dezamagit din acest pct de vedere.

 

iar ca sfaturi:

 

1. Nu mai umflat preturile la terminale mobile la pretul exorbitante

2. Aduceti mult mai multe optiuni de telefoane cat si accesorii in magazilele online dar si fizice.

 

Cu drag, 

un client fidel.

 

 

 

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎06-02-2012
0

Re: Vodafone si preturile umflate la terminalele mobile

Tin sa te contrazic, Galaxy Note 3 de 16 gb are un pret ,,standard'' la noi de 2700-2800 ron (asta daca nu are vreo reducere) , iar modelul de 32 gb are un pret de 3100-3200 ron, asa ca pana la urma vodafone mai adauga un 150-200 de ron

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎25-01-2012

Re: Vodafone si preturile umflate la terminalele mobile

iti pot spune ca am vazut Galaxy Note 3 LTE 32Gb la pretul de 2.349 lei in Romania, deci la VDF diferenta e de 1.000 lei in plus, cam trist.Emoticon trist
Highlighted
Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012
0

Re: Vodafone si preturile umflate la terminalele mobile

Cand au cumparat ei (VDF) terminalele asta le era pretul. Si altfel cum vreti sa ii momeasca pe abonati cu telefoane in 'oferta/rate'.