Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎09-01-2013

rezilierea abonament - abuz

Ma numesc Trifu Liliana Daniela si vreau sa raportez un abuz.
Am un abonament de internet pe stick la care i se incheia perioada contractuala in 30 martie 2014. Stiam din contract si din experienta ca pentru a rezilia acest contract la data expirarii lui, trebuia sa va anunt prin telefon cu cel putin o luna inainte. Astfel ca, pentru a fi clar ca vreau sa il reziliez, v-am sunat in data de 16 ianuarie 2014 pentru a inregistra cererea de reziliere. La telefon mi s-a spus ca cererea a fost inregistrata, si ca o sa ma sune cineva din partea companiei in legatura cu asta, pentru a mai confirma o data. Am asteptat sa ma sunati, ei bine , nu m-a sunat nimeni. In 26 martie am mai sunat o data pentru a vedea ce s-a intamplat cu cererea mea. Mi s-a spus ca cererea a fost inregistrata, si sa astept sa ma sune cineva, iar, pentru confirmare. Nu m-a mai sunat nimeni, bineinteles. Astazi primesc factura electronica, si surpriza, mi s-a taxat in continuare pe luna aprilie abonamentul de internet . I-am sunat si mi s-a spus ca cererea a fost inregistrata, ca nu s-a reziliat contractul pentru ca ar fi trebuit sa sun cu exact o luna inainte de 30 martie, lucru de care nu m-au informat in convorbirile anterioare, ei spunandu-mi sa astept sa fiu sunata de catre ei, ceea ce nu s-a intamplat, insa la telefon spunandu-mi-se ca cererea a fost inregistrata. Pai daca a fost inregistrata de ce mai apare si pe luna aprilie abonamentul?
In acest moment abonamentul acesta trebuia sa fie reziliat, astfel pe luna aprilie nu trebuia sa mai apara in factura si acest abonament.
Va anunt ca am facut plangere si la Protectia consumatorului Alba.
Va multumesc si astept raspuns,

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎17-02-2014
0

Re: rezilierea abonament - abuz

Buna lilitrifu3,

 

Am rugamintea sa imi transmiti numarul in cauza printr-un mesaj privat pentru a putea efectua verificarile necesare situatiei mentionate de tine mai sus.

 

Multumesc,

Giorgiana