Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012

vodafone=neseriozitate

[ Editat ]

   In data de 22.11.2013 am sunat si am vorbit  cu un operator al dumneavoastra dorind sa transform abonamentul pe numarul 072******* in cartela prepay. In data de 28.11.2013 am fost sunat de la dumneavoastra dar datorita faptului ca nici o oferta nu a fost convenabila,a ramas sa fiu sunat in data de 02.12.2013 pentru prezentarea altor oferte.Va aduc la cunostinta ca nici pina in data de 20.12.2013 nu am mai fost sunat. In consecinta doresc sa le transmiteti celor  indreptatiti toate urarile mele ,,de bine'',si rugamintea ca abonamentul 072******* sa  fie trecut in cartela pre-pay incepind cu data de 23.12.2013, cind ajunge la scadenta.

 

A doua problema: in ultima perioada am inceput sa primesc pe numarul 07228***** asa-numitele ,,bip-uri",de la numarul de telefon-0372134300,care stiu ca este al vodafone. Cind am incercat sa sun inapoi apelul se inchidea singur.Ori  vodafone  din cauza acelor multe minute oferite(nelimitat) nu mai poate sa isi sune abonatii,ori vre-un angajat al sau,nu are ce face in timpul serviciului si streseaza abonatii.Poate se mai hotarasc din ei sa plece la concurenta.

 

Si a treia problema:nu se poate lua legatura cu voi din pagina de contact prin e-mail.Puneti-i pe cei de la tehnic sa repare pagina,si sa nu mai spuna ca :,,din cauza timpului mare de scriere nu mai poate folosi datele'' si te scoate in pagina anterioara.Sau si asta e o modalitate de a descuraja abonatii sa ia legatura cu vodafone? 

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: vodafone=neseriozitate

Foarte interesant chestia cu bip-urile de la un nr. al angajaților Vodafone... Emoticon surprins

Am încercat să trimit mesaj la Vodafone din secțiunea „Asistență” - „Scrie-ne un e-mail” și la mine a funcționat. Am folosit Internet Explorer 11.

În schimb la mine logarea pe forum e anevoioasă. Dacă dau click pe link-urile care vin automat când cineva scrie un mesaj petopicurile urmărite de mine, nu mă pot loga. În colțul din dreapta sus unde se află secțiunea pentru login se învârte un cerc de nu știu cum de n-a amețit. Emoticon foarte fericit 

Acum scriu tot în browserul IE 11 și, când adaug emoticon, se duce totdeauna la începutul mesajului.

Mai ușor merge pe Mozilla.  

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012

Re: vodafone=neseriozitate

Eu am scris de pe mozilla,IE nu am,si CHROME inca nu am incercat.Logarea e de toata frumusetea : incerci de 3-4 ori pina reusesti.
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: vodafone=neseriozitate

Daca fac ceva accesari ale forumului,la o ulterioara logare,se blocheaza in procesul de autentificare.Trebuie sa inchid browserul Mozilla ,pentru a reusi.

  Pe Chrome,cu autentificarea nu sunt probleme,insa,ma lovesc de incarcarea cu greutate a paginilor,dupa un numar de accesari.


Vodafone
Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012
0

Re: vodafone=neseriozitate

[ Editat ]

Buna dorelu71,

 

Apreciem feedback-ul acordat si opiniile exprimate! Acestea au fost adresate persoanelor vizate.

Referitor la solicitarea de migrare la cartela, te va contacta un coleg in cel mai scurt timp posibil pentru te ajuta.

In ceea ce priveste, contactul prin email, am rugamintea sa imi spui daca ai sters memoria cookie si cache. Daca situatie persista, lasa-ne un print screen si vom sesiza departamentul ce se ocupa cu mentenanta site-ului.

 

Multumesc,

Roberta

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012
0

Re: vodafone=neseriozitate

Buna ziua.Vad ca acum se poate trimite mail din pagina de contact,si logarea s-a facut imediat.Ori a mai citit cineva ce am scris,si a luat masurile necesare,ori aseara era prea mare traficul pe server.Oricum vad ca acum functioneaza bine.Sper sa se rezolve asa repede si celelalte probleme sesizate. O zi buna.

 

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012

Re: vodafone=neseriozitate

Totusi sunt foarte curios ce e cu acele ,,bip-uri''.
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012

Re: vodafone=neseriozitate

   Domnilor ,am deosebita placere sa va anunt ca acum un minut,la ora 17.10,am primit un nou ,,bip'' ,bineinteles de la acelasi numar:0372134300. Multumesc din inima vodafone ca are grija sa imi aminteasca de existenta sa. Oare si directorul general al vodafone romania pateste la fel?Stie cineva numarul lui de telefon?>Sa-i facem si lui o asemenea bucurie.  O zi frumoasa tuturor.

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-09-2012

Re: vodafone=neseriozitate

Buna ziua.

In sfarsit am fost sunat azi,si printre ofertele prezentate am gasit si una care s-a potrivit cu ce aveam eu nevoie.Deci inca o problema a fost rezolvata.Acum sa vedem daca voi mai primi vesti si privitor la acele ,,bip-uri''.

Multumesc,si sarbatori fericite tuturor.