Fundaţia Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Fundatia Vodafone sarbatoreste 15 ani de fapte bune

fundatia.jpg

  • 15 ani de fapte bune inseamna peste 700 de programe sociale realizate in parteneriat cu 600 de ONG-uri si o investitie de 15 milioane de Euro
  • Pentru aniversarea de 15 ani, Fundatia Vodafone Romania finanteaza integral doua proiecte: constructia unei noi sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la spitalul Marie Curie din Bucuresti si renovarea Centrului de Pregatire pentru Asistenta Medicala de Urgenta de la Targu Mures
  • Alte 18 proiecte in sprijinul copiilor, batranilor, familiilor dezavantajate, persoanelor cu dizabilitati sunt sustinute in acest an de Fundatia Vodafone

Bucuresti, 17 iunie 2013 – Fundatia Vodafone Romania aniverseaza 15 ani de cand este alaturi de comunitate si de organizatiile non-guvernamentale din Romania. In acest timp, Fundatia Vodafone Romania a dezvoltat peste 700 de programe sociale in beneficiul copiilor si batranilor, persoanelor cu dizabilitati, familiilor dezavantajate, in parteneriat cu mai mult de 600 de organizatii non-profit din toata tara.

 

Fundatia Vodafone Romania a sustinut programe sociale din domeniul sanatatii, educatiei, prevenirii abandonului familial si scolar, servicii sociale pentru copii, tineri cu dizabilitati intelectuale si locomotorii sau pentru varstnici, precum si programe de voluntariat, cu o suma totala de 15 milioane de Euro.

 

“Am inceput in 1998, ca prima Fundatie corporatista din Romania, cu proiecte de educatie si sanatate, realizate in parteneriat cu trei organizatii non profit din Bucuresti, Constanta si Calarasi. Am continuat sa ne extindem de la un an la altul catre alte zone sociale si sa marim numarul de asociatii sustinute si de beneficiari. Asa se face ca, acum, dupa 15 ani, sunt peste 200.000 de oameni care au beneficiat direct de proiectele Fundatiei Vodafone. Multumim tuturor partenerilor nostri, fara de care toate aceste proiecte nu s-ar fi realizat, precum si colegilor din Vodafone care s-au implicat in toate actiunile noastre de voluntariat” a spus Florina Tanase, Director Legal and External Affairs, Vodafone Romania.

 

“Special pentru aniversarea noastra de 15 ani, ne face placere sa anuntam finalizarea, in cursul acestui an, a doua proiecte mari din domeniul sanatatii, care vor ajuta la salvarea de vieti omenesti. Este vorba despre constructia celei mai moderne sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la spitalul Marie Curie din Bucuresti, cu o investitie de peste 1.350.000 de Euro. De asemenea, alaturi de Fundatia pentru SMURD, am finantat un nou centru de pregatire in medicina de urgenta la Targu Mures, in valoare de peste 250.000 de Euro. Suntem si in acest an alaturi de alte 18 organizatii si finantam proiecte in sprijinul copiilor, batranilor, familiilor dezavantajate, persoanelor cu dizabilitati. Continuam sa credem in misiunea Fundatiei Vodafone, de a se implica in zonele sociale critice, pentru a face viata oamenilor mai buna”, a spus Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania.

 

Noua sectie de Terapie Intensiva pentru Nou-nascuti de la spitalul Marie Curie din Bucuresti este construita cu o investitie totala de 1.350.000 de Euro impreuna cu Asociatia Inima Copiilor. Extinderea acestei sectii este absolut necesara intrucat cea actuala nu poate prelua decat 50% dintre copiii care au nevoie de internare urgenta.

 

Sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie are cele mai bune rezultate si cea mai mica rata de mortalitate infantila din tara, apropiindu-se de media din centrele europene de prestigiu. Aici sunt tratati cu succes, nou nascuti si copii nascuti prematur cu malformatii si traumatisme diverse, cu boli infectioase severe sau afectiuni neurochirurgicale.

 

Noul Centru de Pregatire in Medicina de Urgenta de la Targu Mures a necesitat o investitie de 270.000 de Euro si va fi destinat instruirii avansate a personalului din sistemul de asistenta medicala de urgenta din Romania. In acest centru, cadrele medicale vor avea asigurate spatii adecvate pentru traininguri si simulari ale unor situatii din viata reala.

 

Totodata, in acest an Fundatia Vodafone va lansa a doua editie a programului Mobile for Good, cel mai amplu program din Romania care foloseste tehnologiile mobile pentru a imbunatati viata persoanelor dezavantajate sau a celor cu probleme de sanatate.

 

Din 1998 si pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a dezvoltat numeroase programe de voluntariat la care au participat 4000 de angajati Vodafone, cu aproximativ 26.000 de ore de voluntariat. Fundatia Vodafone s-a implicat atat financiar, cat si cu voluntari, in cel mai amplu proiect de constructii de case, reusind in 15 ani sa ofere un numar total de 51 de case pentru 170 de familii sarace din Romania.

 

Mai multe detalii si poze puteti gasi si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/FundatiaVodafone

Vodafone
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-01-2013
0

Re: Fundatia Vodafone sarbatoreste 15 ani de fapte bune

Uraaaaaaaaaaaaa

Când sărbătorește și trecerea la servicii de calitate?

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Fundatia Vodafone sarbatoreste 15 ani de fapte bune

Salut,

 

Esti pe cale sa intri in posesia unui avertisment datorita spam-ului si off-topic-ului. In cazul in care nu cunosti acesti termeni, poti anunta unul dintre moderatori si sunt sigur ca iti pot oferi cateva lectii in baza acestui subiect (gratuite, desigut). Emoticon fericit

Acest topic reprezinta Fundatia Vodafone. Aici tratam alte subiecte de care tu, din cate se pare, nu esti interesat. 

 

Multumesc