Fundaţia Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Vodafone publică vitezele internetului mobil din România

Vodafone atacă Orange şi publică vitezele internetului mobil din România
Vodafone atacă Orange şi publică vitezele internetului mobil din...

Andrea Rossini, director consumer business unit în cadrul Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală după venituri, a furnizat, miercuri, vitezele medii înregistrate de operatorii telecom de pe piaţa locală, valabile în perioada 1-19 octombrie 2014. 

Potrivit oficialului Vodafone, britanicii asigură pentru reţelele 2G/3G şi 4G cea mai mare viteză din România.

Astfel, pentru 2G/3G, clienţii Vodafone navighează cu o viteză de 6,6 Mbps, urmaţi de cei ai Orange, cu 6,4 Mbps, şi cei al Telekom, cu 4,9 Mbps.

În reţeaua 4G, Vodafone raportează viteze medii de 48 Mbps, de 44 Mbps în cazul Orange şi de 40 Mbps pentru Telekom, se mai arată în prezentarea directorului Vodafone.

În luna septembrie, directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, prezenta, într-o conferinţă de presă, vitezele internetului mobil din România înregistate de operatorii telecom de pe piaţă pentru respect.... Compania Orange avea atunci o viteză de 21,93 Mbps, fiind urmată de Cosmote, cu 11,98 Mbps, Vodafone România, cu 11,83 Mbps şi RCS&RDS, cu 3,08 Mbps.

Datele companiilor au fost extrase din topul realizat de catre compania Ookla, lider global în testarea internetului de mare viteză, în urma tuturor testelor de viteză realizate de catre utilizatorii de internet. 

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator