HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 25
Înregistrat: ‎12-10-2012
0

Re: HTC Desire X

Salutare!

 

Am inteles de la un 'account specialist' ca acest telefon este vandut doar cu abonamente noi si ca nu pot beneficia de acest telefon din magazin in conditiile in care imi prelungesc abonamentul existent, desi mi-a dat un pret pentru aparat. De ce nu pot lua acest telefon din magazin in conditiile in care imi prelungesc abonamentul existent si trebuie sa il primesc prin curier? 

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎18-10-2012
0

Re: HTC Desire X

Da am intalnit si eu aceeasi problema, abea astept sa ma enervez odata cand uit sa platesc telefonul, sa reziliez contractul...oooo da ma enervat rau istoria asta, pe scurt iata cum procedeaza aceasta firma multinationala de altfel cam toate fac la fel, e greu sa ajungi sa vorbesti cu cineva care si stie despre ce e vorba, dar concret spuneam ca au obiceiul sa sune un reprezentant vodafone si-ti propune un draft de contract pe viitor care chiar suna bine si nu uita sa-ti aminteasca ca poti beneficia de "ofertele promotionale" si nu de TELEFOANE,  sper ca intelegeti ce inseamna telefoane promotionale adica TROMPETE varza. Bun si asa poate clienti vechi se obisnuiesc cu chinezariile si le da noilor clienti telefoane cu reduceri si cu diverse avantaje, dar Vodafone uita ca vechii clienti platesc abonamente si de voce si de internet...asa ca ma-m decis sa inchei aceasta colaborare de vreo 10 ani cu Vodafone. Nici alte companii nu sunt mai bune, dar oooo nu vreau sa dau nume, sunt si mai varza.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: HTC Desire X

Salut uriashu si bine te-am gasit! 

 

Poti cumpara un telefon la reinnoire prin orice cale si din orice stoc, adica din:

 

- magazine reprezenta Vodafone;

- magazinul online, https://www.vodafone.ro/shop;

- prin reinnoire telefonica, in urma careia vei primi telefonul prin curier;

- de la dealerii parteneri Vodafone Romania, adica Arsis, Ilex sau altii.

 

Daca ai vreun feedback pentru colegul nostru, mi-l poti trimite printr-un mesaj privat, unde sa mentionezi si numele lui sau data si ora aproximativa cand ai discutat ultima oara cu el si un numar de telefon.

 

Referitor la calitatea telefoanelor, aceasta este la fel pentru toate telefoanele. Primim mai intai intr-un stoc central dispozitivele, de unde mai apoi ajung catre cele trei canale de vanzare si anume, in magazine, in eshop sau prin curier in urma unei intelegeri telefonice. Dealerii au canale diferite de aprovizionare.

 

Multumesc,

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: HTC Desire X

Salut!

Telefonul se poate achizitiona cu reinoirea abonamentului! L-am luat eu acum 3 zile. Am dat comanda online si a doua zi a venit acasa! Este ok telefonul, merge foarte bine, nu are lag, se aude super cu optiunea beats activata, pe net se misca destul de bine, ecranul are culori frumoase si intense(nu la fel de misto ca un super amoled). Ca nota generala, in clasa lui ii dau un 8, fiind loc si de mai bine. Dar de pt un telefon pe care sa faci treburile zilnice, putin net, putin jucat, ceva mai mult vorbit la tel si alte chestii este mai mult decat ok. Ce e nasol ca inca nu se gasesc carcase pt el. Poti sa comanzi din HTC STORE dar cu transport platesti destul de mult. In rest este super! Emoticon care face cu ochiul

Highlighted
Începător
Postări: 25
Înregistrat: ‎12-10-2012

Re: HTC Desire X

@tudor

 

Salut!

Referitor la husa mentionata de tine, PO S740, este comptibila cu Desire X? Am vazut pe mai multe site-uri ca ar fi compatibila cu One S. 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: HTC Desire X

[ Editat ]

Bine te-am regasit, uriashu!

 

Latimea este cat cea a telefonului insa lungimea husei depaseste dimensiunea lui Desire X cu aproximativ 11mm.

 

Iti recomand Husa HTC Desire HTC PO S520. Stocul central este redus(cateva bucati), asa ca daca te grabesti, o poti cumpara in unul din magazinele reprezentanta Vodafone chiar si prin programul On demand.

 

Procedura “On demand” reprezinta posibilitatea clientului(persoana fizica/juridica) sau a oricarei persoane(conditia de client Vodafone nu este obligatorie) de a achizitiona terminale mobile ce nu sunt in oferta curenta de terminale, dar care pot fi vandute din stocurile centrale, cu livrare in 48 de ore de la achitarea avansului de catre client. Clientul decide daca doreste terminalul la pretul “la liber”, in puncte cu/fara resemnare sau cu activare de contract.

ScreenShot028.jpg

 

Multumesc si succes,

Tudor,

 

 

 

Vodafone
Începător
Postări: 25
Înregistrat: ‎12-10-2012
0

Re: HTC Desire X

Salutare!

 

Cum se face ca pe site-ul celor de la HTC memoria interna a modelului Desire X este de 4GB, iar Vodafone il vinde cu memorie interna de 1 GB?! Este legal asa ceva? Nu trebuia sa fim informati cu privire la acest lucru? Care ar fi diferenta de pret? Si cica noua ni se ofera telefonul la un pret foarte bun! Inteleg acum de ce...

Voi face si o sesizare celor de la HTC cu privire la acest lucru pentru a afla si pozitia lor. Se pare ca in continuare ramanem la marginea lumii...

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎31-10-2012
0

Re: HTC Desire X

Buna! In curand as dori sa achizitionez acest telefon insa ultima intrebare a lui uriashu este una foarte buna ... De ce cei de la HTC au lansat telefonul cu memoria interna de 4GB iar Vodafone vinde acest telefon cu memoria interna de 1GB ?
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: HTC Desire X

Salutari tuturor!

 

Intr-adevar, memoria interna totala pentru HTC Desire X este de 4 GB insa memoria totala disponibila utilizatorului este de 1 GB. Noi pe site avem trecuta memoria disponibila utilizatorului.

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎05-11-2012

Re: HTC Desire X

memoria interna este de exact 1.11gb