HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-10-2012
0

HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Buna ziua,

Am achizitionat acest telefon acum 2 saptamani de la Vodafone, in aceasta perioada am constatat 2 defecte pe care nu era posibil a le fi descoperit in magazin in fata reprezentantului Vodafone.Precizez aceste aspecte deoarece constat o politica cu valente duble raportata la modul in care clientii achizitioneaza produsele Vodafone, online sau in magazin.

Cum este posibil ca pentru produsele achizitionate online sa existe termen de retur 14 zile, iar pentru cele achizitonate in magazin, sa mi se spuna de la serviciul de relatii clienti, ca se presupune a fi fost testate in fata reprezentantului Vodafone ?

Cine a testat vreodata un telefon in magazin minim 30 min, sau a fost indrumat de un reprezentat Vodafone in acest sens?

Din moment ce platesc o suma de bani pe un produs nou, vreau ca o perioada rezonabila acel produs sa nu tradeze deficiente de fabricatie, in caz contrar mi se pare normal sa il returnez.

 

Pentru cine este interesat, telefonul are urmatoarele defecte:

1. Difuzorul de sus al aparatului inceteaza sa functioneze daca se 
foloseste handsfree pentru o perioada de timp, si daca in acest timp se asculta 
muzica si se preiau apeluri
SAFE MODE sau Factory Reset nu au rezolvat situatia
3. Aplicatia RADIO FM nu functioneaza bine nici macar in spatiu deschis.
Toate cele de mai sus au fost testate cu 2 tipuri de handsfree, cel de 
la HTC si un altul Pioneer.

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Salut, IonutC!

 

Ca si exceptie, daca problemele sunt descoperite in primele 24 de ore de la achizitie, telefonul va putea fi inlocuit cu un altul nou din magazin. Daca trec insa cele 24 de ore, se aplica termenii de garantie, asadar poti trimite telefonul in service pentru a se remedia aceste aspecte, daca ele pot fi replicate de catre colegii de acolo.

Cel mai probabil telefonul va fi reparat sau inlocuit daca defectul nu poate fi remediat, pentru ca din ce inteleg, ar fi o problema hardware in cazul tau, daca dupa hard reset problema nu a fost remediata. Te astept asadar in cel mai apropiat magazin Vodafone impreuna cu dovada achizitiei(factura) si certificatul de garantie.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-10-2012
0

Re: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

[ Editat ]

Service-ul a recurs la o resoftare, care a rezolvat problema difuzorului, pentru moment.

Desi am sesizat si problema radio FM si s-a consemnat in fisa de reparatie, in final n-au facut nimic in acest sens, deci problema posibil sa fie hardware, in concluzie aparatul este defect de nou.

N-am recurs la al tine in continuare in service, deoarece radio-ul standard poate fi inlocuit cu un radio online, asta functioneaza pentru mine.

Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-10-2012
0

Revenire: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Buna ziua,

 

Problema a revenit si dupa resoftare!!!

Ce facem in acest caz? Totodata a mai picat si litera "T" de pe spatele carcasei(strong H" "C quality, NOT)!

 

Eu as dori schimbarea aparatului, deoarece nu pot accepta sa raman inca 1 saptamana fara telefon!

 

Astept raspunsul Vodafone!

 

Multumesc!

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Revenire: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Salut, IonutC!

 

Pentru remedierea situatiei intampinate, recomandarea mea este sa predai telefonul in cel mai apropiat magazin Vodafone, impreuna cu certificatul de garantie si factura fiscala, iar colegii mei il vor trimite in cel mai apropiat service pentru o expertiza.

 

In cazul in care, in urma verificarilor efectuate, telefonul nu poate fi adus in conditii de conformitate, vei primi o negatie de service pe care o poti folosi pentru a alege un telefon nou.

 

Cu privire la situatia perioadei in care telefonul se va afla in service, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.

 

Chat online.JPG

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-02-2012
0

Re: Revenire: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Si eu am cumparat un HTC ONE Mini 2 si dupa nici jumatate de an am constatat urmatoarele defecte:

-nu trimite mesajele

-se supraincalzeste de nici nu il poti tine in mana

-uneori nu merge deblocat

-se blocheaza si functioneaza foarte greu chiar si dupa o resetare

 

Sunt foarte nemultumita de telefoanele oferite de Vodafone, intrucat am avut un HTC ONE Mini cumparat de la Vodafone, iar acum am probleme si cu acest model mai nou. Din discutiile cu alte persoane, am constatat ca nu sunt singura care are probleme cu telefoanele dvs. indiferent de marca telefonului. In plus colaborati cu un service de toata jena! Am avut numai probleme cu Regenersis.

Voi trimite telefonul in service iar daca problema nu se va rezolva voi depune o sesizare la Protectia Consumatorului in speranta ca imi voi recupera banii, aceasta fiind ultima data cand am achizitionat un telefon din magazinele Vodafone.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Revenire: HTC ONE MINI 2 - Cumparat Defect

Buna, Cristina_H!

Iti multumesc pentru mesaj si regret ca esti nemultumita. Revino aici, te rog, pe masura ce ai noutati de la colegii de la service pentru a vedea ce putem face pe mai departe.

Tudor

Vodafone