HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎18-09-2012
0

HTC One M7 ciobit de service

Buna ziua!
In data de 26.01.2015 am trimis la reparat, prin reprezentanta Vodafone telefonul HTC One, in garantie, cumparat cu abonament de la Vodafone.

Telefonul nu mai vibra.
In data de 10.02.2015 telefonul a venit din service, dar ciobit deasupra butoanelor de volum, defect care nu era cand a fost trimis in service si fara certificat de garantie completat. Nici pe fisa de service nu specifica ce s-a reparat la telefon si nici pe site-ul Regenersis.
Am refuzat telefonul si trimis din nou in service. Am solicitat, pe mail, service-ului detalii despre interventia avuta asupra telefonului. Raspuns: "S-a efectuat inlocuire camera, a fost testat si expediat functional la magazin". Defect reclamat de mine: "Telefonul nu vibreaza!"
Va rog sa luati masuri in legatura cu stadiul actual al telefonului, deoarece nu voi accepta un telefon ciobit sau peticit. Acum telefonul este tot in service, in Polonia, iar eu platesc abonament neputand sa-mi folosesc telefonul de aproape o luna.
Atasez o fotografie cu defectul constatat cand a venit din service. Aceasta este facuta in magazinul Vodafone.
Va multumesc!

 

HTC ciobit de service.jpg

 

 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: HTC One M7 ciobit de service

Salut, merisani!

 

Pentru a primi informatiile necesare cu privire la situatia intampinata, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.

 

Poti cere o ajustare pentru perioada in care nu ai beneficiat de telefon, avand in vedere ca acesta a fost in service.

 

Chat online.JPG

Multumesc,
Adrian