HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S


@ionvoila a scris:

la multi ani! Tudor noi cei care avem one s de la voi cind si cum vom primi jelly bean-ul?multumesc!


Salut @ionvoila si bine te-am gasit!

 

Raspunsul l-am intrebarea ta a fost acordat mai sus in topic la mesajul 53 si anume

 


@Tudor a scris:

Am noutati Emoticon fericit

 

Versiunea 1.11.401.110 este ultima versiune disponibila.  Versiunea 2.15.401.100, adica Android 4.0.4 a fost disponibila spre update pentru cateva zile si este posibil sa nu fi primit notificarea in timp util. Uite si raspunsul celor de la HTC:

 

Acest update a fost retras pentru un nou release de mentenanta. Ca atare, momentan aceasta varianta nu mai este disponibila, un nou update cu imbunatatiri semnificative este asteptat la inceputul anului urmator.

Multumesc,

Tudor.

 


 

Vodafone
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Rog asistenta HTC ONE S

multumesc Tudor. Eu ma refeream la cel putin 4.1 sau 4.2 jelly bean.Notificarea nu aveam cum sa o primesc deoarece am doar de 2 saptamini telefonul.

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S

[ Editat ]

Salutare Ion,

 

Telefoanele HTC One X si HTC One S au fost anuntate ca fiind primele care vor primi update-ul pentru versiunea de Android 4.1. In momentul de fata, Exista un model de la HTC care ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1 si acela este One X+. In momentul in care update-ul va fi disponibil pentru modelele One X si One S, el va fi livrat catre toti utilizatorii, prin intermediul OTA.

 

Multumesc,

Paul

Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S

Mulţumesc mult pt răspuns şi pt promptitudine! La mulţi ani!
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S

buna ziua!o intrebare de fapt 2: htc one s luat la prelungire abonament blocat in retea se poate debloca si cit costa?a doua un lg p 500 luat acum 2 ani (iesit din contract) se poate debloca ?mentionez ca nu mai am contractul de cumparare ,cit costa?la dvoastra nu se poate verifica daca am avut contractul? Multumesc si va doresc tuturor utilizatorilor de vodafone un an nou si fericit si cu servicii mai bune si mai ieftine!!!!!!!!!!!!!!

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Re: Rog asistenta HTC ONE S

[ Editat ]

Buna @ionvoila,

 

 

@Ionuţ a oferit un raspuns complet in acest sens aici.

 


@Ionuţ a scris:

  Salut!

 

 Pentru decodare trebuie sa mergi  intr-un magazin Vodafone(nu dealer) .Sa ai la tine factura de achizitie.

  Despre costuri:

 

  1. Deblocarea unui terminal achiziționat cu abonament se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de:
    a. 52,08 EUR (TVA inclus) dacă se dorește deblocarea până la împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achiziționarea telefonului (perioada contractuală).
    b. 10,416 EUR (TVA inclus) dacă se dorește deblocarea după împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achiziționarea telefonului.
  2. Deblocarea unui terminal achiziționat împreuna cu o Cartela Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 10,416 EUR (TVA inclus).
  3. Deblocarea terminalelor achiziționate independent de serviciile de comunicații Vodafone se efectuează gratuit

  sursa

  Ionut


Indiferent de situatie, daca telefonul se afla sub obligativitate contractuala sau nu, pentru deblocarea acestuia ai nevoie doar de factura de achizitie.

 

 

Iti doresc un An Nou mai bun si plin de realizari!

Roxana

Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎08-11-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S

Buna seara,

 

Doresc sa revin inca odata la subiectul JellyBean. HTC a anuntat deja update-ul pentru One S.

 

http://www.gsmarena.com/android_411_jelly_bean_is_now_available_for_htc_one_s_-news-5254.php

 

Se stie faptul ca update-ul trebuie sa treaca intai pe la Vodafone pentru a-i adauga propriile aplicatii, apoi este trimis din nou catre HTC ca sa fie distribuit spre telefoane.

 

Intrebarea mea este (si aici astept un raspuns de la un moderator avizat). A sosit update-ul la dvs, de la HTC?

 

Am vrea sa stim, in calitate de abonati Vodafone, cam cand sa ne asteptam in mod real la primirea update-ului. Eu am cumparat telefonul acum doua luni, si nici macar versiunea 4.0.4 nu am primit-o pe el (acum are 4.0.3.) Asta e unul din dezavantajele telefoanelor neluate la liber... dar am incredere ca va merge totul ca pe roate si nu vom simti ca este luat sub sigla Vodafone Emoticon fericit

 

Multumesc, si astept raspunsul dvs.

Florin

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Rog asistenta HTC ONE S

Salut ciozdog!

 

In momentul in care update-ul va fi disponibil vei primi notificare pe telefonul tau HTC. Spune-mi, te rog, daca intampini probleme in utilizarea firmware-ului actual.

Multumesc,
Tudor.

Vodafone
Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Rog asistenta HTC ONE S

Pai daca update-ul s-a lansat in 26.12.2012 conform gsmarena,probabil ca intr-o luna,maxim doua,ar trebui sa ajunga si pe terminalele vodafone.

Cel putin in cazul lui Samsung(Note 2) asa a fost.

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Rog asistenta HTC ONE S

Bună seara..am avut eu 2 probleme..
1.m intrat în camera ,am făcut 2-3 poze apoi am apăsat butonul power, blocand terminalul.Apoi am apăsat butonul power ,am tras de inelul şi a intrat în aplicaţia foto...am repetat de 2 ori operaţiunea şi mi a ieşit din aplicaţia foto,iar apoi când am încercat să întru în aplicaţia foto şi nubmai puteam (intră o fracţiune de secundă după care revenea la imaginea de fundal) ,totul revenea la normal după un restart...problema revenise şi astfel i am dat un reset din fabrică...şi deocamdată nu am mai întâmpinat problema
2.deşi pe un alt telefon youtubul funcţiona,mi s a întâmplawt pe hos că nu poate încarcă filmuletul ptvca nu ar fi fost conectat la reţea..după un restart a revenit la normal şi.a.funct.