HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎24-02-2015
0

Htc one m8

Salut , am o problema mai serioasa, am un htc one m8 cu garantie inca valabila la vodafone  ,  promblema este urmatoarea : am primit actualizare la 5.0.1 lollipop si desigur am dat actualizare , dupa 3 zile de la instalarea actualizarii , am observat ca se blocheaza , cam de 2,3 ori pe zii . am aceasta problema deja de 2 saptamani , cum as putea-o remedea , si daca am facut aceasta actualizare , garantia mai este valabila ? precizez ca: actualizarea e officiala si primita de la ei Emoticon foarte fericit

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Htc one m8

Salut, Sebastiann!

Recomandarea mea este resetarea telefonului la setarile din fabrica, insa nu inainte de a efectua un backup al informatiilor stocate in memoria telefonului, intrucat acestea se vor pierde.

 

In cazul in care acest pas nu functioneaza, iti recomand sa predai telefonul intr-un magazin Vodafone, impreuna cu certificatul de garantie si factura fiscala, iar colegii mei te vor ajuta cu trimiterea acestuia intr-un service autorizat. In urma desfasurarii unei expertize tehnice asupra telefonului, se poate lua decizia efectuarii unui downgrade al sistemului de operare.

Multumesc,
Adrian