HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎22-12-2014
0

Htc one mini silver- fisuri si rupturi in carcasa laterala

Buna ziua,

In urma cu cateva zile am dat jos carcasa de silicon de pe telefon si mi-au cazut butonul de deblocare si o bucata din carcasa laterala de sus. Apoi am gasit fisuri de jur imprejur (la mufa de incarcare, la butoanele de volum etc.)

Telefonul nu a fost supus niciunui soc. Tot ce am facut a fost sa il tin in buzunar.

Dupa ce am cautat care e problema am gasit aici pe forum ca problema fisurilor se rezolva prin garantie la acest model.

Am dus telefonul la un magazin vodafone si l-au trimis la Regenersis.

M-au sunat astazi cei de la service si mi-au spus ca reparatia nu se poate face in garantie si ca daca vreau se poate repara cu un cost de peste 400 de lei si ca daca vroiam sa se rezolve in garantie trebuia sa il dau inainte ca fisurile sa se transforme in rupturi.PAI CUM DACA EU AM AVUT CARCASA DE SILICON SI NU S-A VAZUT NICIO FISURA? NU STIU CAND AU APARUT!

Cum e posibil ca datorita unei probleme de fabricatie care a dus la acele fisuri (si la mine la rupturi) la unii sa se rezolve si la mine nu?

Sa inteleg ca Regenersis hotaraste ca fisurile mici intra in garantie si fisurile mari nu intra in garantie, chiar daca sunt evident cauzate din acelasi motiv. Logic vorbind ... daca o banda cu fisuri are 2 fisuri transversale pana in capat, bucata dintre cele 2 cade.

In cazul meu, daca pana la urma reparatia nu se face in garantie, pot spune ca Regenersis a hotarat daca eu voi mai fi sau nu client vodafone.

 

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Htc one mini silver- fisuri si rupturi in carcasa laterala

Salut, aditzu09_4ever!

Pentru a primi informatiile necesare cu privire la situatia intampinata, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.

 

Chat online.JPG

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎22-12-2014
0

Re: Htc one mini silver- fisuri si rupturi in carcasa laterala

[ Editat ]

" Momentan, serviciul de chat nu este disponibil pentru categoria ta de client."

 

Postarea pe forum a fost singura solutie pentru a intra in legatura cu un operator.

 

Nici cea cu mail-ul nu a functionat dintr-un motiv necunoscut pentru mine. Ori a fost o scapare a sistemului si mesajul nu a ajuns la niciun operator, ori a fost ignorat pentru ca nu mi-a raspuns nimeni de cateva zile bune.

 

Doresc totusi o dezbatere si un raspuns serios scris din partea vodafone. nu regenersis pentru ca nu au o reputatie "de evitat" si ei nu au niciun interes si asta se simte in atitudinea fata de clientii finali.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Htc one mini silver- fisuri si rupturi in carcasa laterala

Salut, aditzu09_4ever!

In cazul in care Chat-ul online nu iti ofera posibilitatea de a intra in legatura cu un operator, te rog sa contactezi departamentul Relatii cu Clientii, folosind una din metodele prezente aici.

Multumesc,
Adrian