HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Pret Htc one S

Nu inteleg politica vodafone Ro legata de anumite terminale....De ce la vodafone Cipru un htc one s la liber costa 399 euro si este cel cu procesor s4 (tinand cont ca cipru are o populatie de 1 milion de omuleti asta ar insemna matematic ca ar avea de 23 de ori mai putini abonati decat vodafone Ro) .Iar vodafone Ro vinde Htc one s ( procesor S3) cu 429 euro ( trebuie sa tinem cont si ca numarul telefoanelor in romania vor fi ca numar mult mai mult vandute)

 

Ce pot intelege eu ca simplu client ?

Diferenta de 20 euro (plus diferenta de pret intre s3 si s4 + diferenta numarului mult mai marede tel cumparat de vodafone Romania) este folosita in reclame pt a atrage atentia omuletilor care vor un telefon asa zis performant + un profit baban penru ca romani au bani....

 

 

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: Pret Htc one S

[ Editat ]

In top 20 al tarilor europene cu cele mai mari lefuri se afla, pe locul 17, Cipru!

Romanica noastra nici urma de ea.

 

In Cipru

 

 

Salarii Europa

 

Salariul mediu: 3.013 dolari

Salariul minim: 1.246 dolari

PIB pe cap de locuitor: 29.623 dolari

 

Probabil ca aceasta politica in Cipru e menita sa mai potoleasca setea de iPhone sau Samsung a locuitorilor, putini la numar. Emoticon fericit

 

Totusi, cand eu am fost la Paris, cautam in disperare un Blackberry 9900. Cand am vazut pretul afisat, am renuntat. Depasea pretul Vodafone Ro si ar fi trebuit sa renunt si la garantie, lucru deloc de neglijat!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎07-11-2012
0

Re: Pret Htc one S

[ Editat ]

Mai deranjant este faptul ca in perioada de reduceri din Decembrie a fost aprox. 660 lei la abonament de 16 euro, iar acum la acelasi abonament doar ca are in plus 20 minute nationale, 200 in retea si 20 MB costa 1460 lei.
CUM ESTE POSIBIL ASA CEVAAAAAA???????? CUUUUUUMMM??
IN NICI 2 LUNI SA CREASCA PRETUL CU 800 LEI ????

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Pret Htc one S

Ms de raspuns,doresc sa va spun ca Cypru are ca moneda Euro , iar acele salarii cred ca sunt data inainte de a veni criza...Oricum pt raspunsurile d-voastra ''la obiect'' ( cum ar fi Emoticon cu limbă scoasărobabil ca aceasta politica in Cipru e menita sa mai potoleasca setea de iPhone sau Samsung. - si la noi oferta de la htc este de a potoli setea oamenilor pt telefoanele din seria One . cred ca aveti o reducere semnificativa la vodafone ro. Stima !