HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎01-05-2015
0

Reparatie HTC inadmisibila

[ Editat ]

Buna seara,
Catalin Pascu este numele meu, am intampinat cateva probleme cu un telefon Htc One m7 la garantie.
Pe data de 19 iunie am dus telefonul la magazinul Vodafone de unde il cumparasem pentru
repararea unor probleme. Si anume camera care nu functiona corect(vedea roz), probleme la utilizarea castilor,
butoane de volum cu probleme, pixeli apinsi pe culoare alb, pete albe pe display. Consultantul Vodafone de la magazin, avand prezenta de spirit si probabil stiind de problemele cu service-ul Regenersis a facut poze cu telefonul personal in care se vedea starea telefonului meu si anume perfecta, fara zgarieturi, lovituri, sparturi, spatii.

Mentionesc ca am tinut in permanenta telefonul cu folie de sticla si carcasa de protectie, lucru care a fost evident prin starea telefonului.
Am primit sms pe data de 1 iulie ( dupa 13 zile) ca pot ridica telefonul pentru ca a fost reparat.
Am ajuns la magazin unde am constatat ca camera era reparata. Doar ca restul problemelor nu erau reparate chiar daca am specificat in fisa de service.
Mai mult de atat telefonul era intr-o stare deplorabila, cu bule pe ecran, zgariat display si partea metalica,
mufa jack la fel de nefunctionala, lipit cu silicon care era vizibil cu spatii mari intre carcasa si display.
Evident ca nu am avut cum sa il primesc in starea in care era, adica cu mai multe probleme decat avea anterior.
Fiind de buna credinta, l-am retrimis in service cu solicitare de inlocuire sau storno factura, cu promisiunea ca
daca nu o sa se repare conform cu specificatiile producatorului produsul o sa fie inlocuit sau o sa se dea storno factura. Toate bune si frumoase, pe data de 14.07 adica peste alte 13 zile in care telefonul a stat in service(cu un total de 26 de zile consecutive), primesc  sms ca telefoul meu a fost reparat.

 Ma prezit la magazinul Vodafone pentru a ridica telefonul speram eu in stare buna, cand surpriza telefonul era in
aceeasi stare(cu pixeli "defecti", bule si pete pe ecran, zgariat peste tot, mufa jack la fel de nefunctionala). "Reparatia" constand in o resoftare(in Polonia) care a durat 13 zile.
     Nu am avut cum sa semnez de primire, pentru ca nu am avut ce sa primesc (reparatia neavand loc). Asa ceva este inadmisibil, sa stau 26 de zile fara telefon.

        Am inceput demersurile pentru rezolvarea acestei probleme prin plangere la ANPC(Numarul de inregistrare al reclamatiei este 13041. Directie - BUCURESTI).

 

    Mentionez ca sunt client gold(nu ca ar conta la ceva). Precizez ca in tot acest timp am tinut legatura cu HTC Romania, unde am avut promisiunea de inlocuire sau storno factura daca telefonul vine in aceeasi stare deplorabila. 

 

 

"Ordonanta de urgenta a guvernului nr. 174/ 2008 in baza legii 449/2003 articol 11 aliniat 4 se specifica urmatoarele:
 
  (4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului."
 
Am adus la cunostinta lipsa de conformitate pe data de 19.06, nici pana astazi 14.07 telefonul nu a fost adus la conformitate deci au trecut 26 de zile consecutive.
 

Ar fi ideal daca aceasta problema s-ar putea rezolva amiabil si nu altfel.

Va multumesc

 
 

 

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎01-05-2015
0

Re: Reparatie HTC inadmisibila

Pentru problema mea nici o rezolvare??

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Reparatie HTC inadmisibila

Salut, icepascu !

 


Imi pare rau pentru situatia cu care te confrunti si pentru problemele cauzate de service-ul Regenersis. Pentru a primi mai multe informatii cu privire la situatia intampinata, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online. Colegii mei te vor ajuta cu o solutie in acest caz.

Multumesc,
Ana

Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎29-03-2012
0

Re: Reparatie HTC inadmisibila

Salutare, sunt foarte curios in legatura cu situatia ta. Am si eu un HTC m7, la fel cu probleme la camera de cand a fost achizitionat, in cateva luni face 2 ani de zile. Motivul pentru care nu l-am dus in service a fost legat de review-urile proaste pe care le are Regenersis. Dar cumva sunt fortat sa duc telefonul la garantie pana aceasta nu expira. Vroiam sa stiu ce ai rezolvat pana la urma. Telefonul meu a stat la fel ca si al tau in carcasa si folie de protectie inca din momentul in care a fost scos din cutie. Imi e tare frica sa-l las pe mana lor....Emoticon trist
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎20-06-2014
0

Re: Reparatie HTC inadmisibila

Cu siguranta isi vor bate joc de telefonul tau asa cum fac cu toate telefoanele. Stai departe de ei!