HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 2
Înregistrat: ‎23-12-2014
0

Telefon HTC One M7 in garantie la Regenersis - 18 zile

[ Editat ]

Am trimis - pentru a 2'a oara - telefonul la cei de la Regenersis - pentru aceasi problema. Nu se mai incarca. (prima data l-am trimis in mai 2014 si mi-au inlocuit in termen util bateria si camera). A ajuns la cei de la Regenersis in data de 5 decembrie 2014, fapt care reiese inclusiv din fisa tehnica.

 

Inca de atunci, am sunat la cei de acolo, cu rugamintea sa imi trimita -daca se poate - cardul de date pe care l-am uitat in el. O doamna mi-a comunicat ca acest lucru e imposibi, si ca o sa primesc cardul cu telefonul. Am inteles si am asteptat sa vina telefonul. Cum acestu lucru nu s-a intamplat in termen util, i-am sunat. De fiecare data raspunsul lor a fost acelasi: o sa verificam si o sa va sunam. Normal, nu m-a sunat nimeni. Ieri le-am trimis mail, pe care il prezint mai jos:

 

Buna ziua,

 In data de 5 decembrie a ajuns la dvs, telefonul tip HTC cu datele de mai jos.
 Ordonanta de urgenta a guvernului nr. 174/ 2008 in baza legii 449/2003 articol 11 aliniat 4 se specifica urmatoarele:
 
  (4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului
 
tinand cont ca au trecut 17 zile calendaristice, tinand cont ca v-am sunat de 3 ori pana la aceasta data, cu rugamintea sa verificati starea telefonului meu (si nu s-a modificat absolut nimic in status-ul fisei de reparatii), va rog sa imi comunicati punctul dvs de vedere cu privire la produsul meu.
 
Astept cu interes, raspunsul dvs pe mail sau la nr. tel *********
 
 
 
 

 

 

Nou venit
Postări: 2
Înregistrat: ‎23-12-2014
0

Re: Telefon HTC One M7 in garantie la Regenersis - 18 zile

[ Editat ]

 Forumul asta e incredibil! Emoticon foarte fericit

 

Nici nu am terminat de postat aici, si m-au sunat cei de la regenersis ca imi inlocuiesc telefonul.

 

 

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Telefon HTC One M7 in garantie la Regenersis - 18 zile

Salut, touche!


Din pacate, nu aportul forumului a facut sa fii contactat mai repede ci asa urma sa se intample oricum. Ma bucur de update si de solutia gasita de colegii de la service. Te mai asteptam.

Tudor

Vodafone