HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎22-12-2012
0
Soluţie acceptată

downgrade de la JB la ICS

[ Editat ]

Salutare tuturor,

As vrea sa fac un downgrade de la JellyBean la ICS varianta de la vodafone.De unde il pot downloada si cum pot sa il instalez??Mai ales ca Hboot-ul este acum 3.01.0000 si nu poti sa instalezi prin RUU.Precizez ca nu am facut nici un back-up atunci cand am trecut la JB.

Am sunat la service-ul HTC  din Ro si mi-au spus ca la ei nu se poate face acest downgrade.Singura varianta ar fii cele de pe XDA dar iti pierzi garantia.

hTC One S Ville C2,1.7 Ghz

Hboot 3.01.0000,S-On

Deci,cum pot sa revin la ICS????????

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

Re: downgrade de la JB la ICS

[ Editat ]

Buna 1ngerash

 

In service se poate face downgrade pentru sistemul de operare al telefonului. Din orice reprezentanta Vodafone te pot ajuta colegii mei cu trimiterea in service, este necesar sa ai factura de achizitie si certificatul de garantie. 


Spune-mi, te rog, daca ai intampinat probleme in utilizarea telefonlui dupa update-ul la Jelly Bean, eventual un feedback. 

 

Tudor a spus aici: " Intr-adevar, a fost lansat upgrade-ul de JellyBean, dar a fost oprit la cateva zile datorita unor lucrari de mentenanta. Noua versiune imbunatita va fi lansata curand pentru toti utilizatorii acestui telefon."

Poti eventual sa faci si acest update si daca nu te multumeste, il trimiti in serviceEmoticon care face cu ochiul

 

 

Multumesc, 
Cristina

 

 

Editare Moderator: In momentul de fata, se efectueaza downgrade de soft in service-ul autorizat numai in situatia in care ultima actualizare provoaca anumite probleme si telefonul nu poate fi adus la conformitate.

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎22-12-2012
0

Re: downgrade de la JB la ICS

hello,

prima data am luat legatura cu cei de la htc,am vorbit pe chat cu un baiat(romeo).mi-a spus sa duc telefonul la cordon electronics.am sunat la cordon si o domnisoara mi-a spus ca nu se poate asa ceva.am reluat discutia cu cei de la htc(adik tot cu romeo),ca pana la urma sa mi sa spuna ca nu se poate deocamdata.

feedback ptr Jb:am avut instalat update-ul doar 48 de ore.

-consum mare la baterie--neavand cine stie ce aplicatii instalate

-friend stream nu functiona

-nu mi-a placut noua tastatura

 

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: downgrade de la JB la ICS

[ Editat ]

Salutare 1ngerash, 

 

Ai doua variante, in momentul de fata:

 

Fie astepti sa fie relansat update-ul pentru remedierea problemelor intampinate de tine, fie il trimiti intr-un service pe motivele invocate de tine (nefunctionarea anumitor aplicatii/servicii si epuizarea nejustificata a bateriei). In service va fi efectuata o resoftare, iar ultima varianta de software oficiala este ICS.

 

Multumesc,

Paul

Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎22-12-2012
0

Re: downgrade de la JB la ICS

ok, mersi mult de informatii.

cred ca se poate topicul.