HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-07-2014
0

htc one m8 - garantie service regenersis

Buna ziua,

 

In luna aprilie societatea de avocati murar si asociatii a achizitionat de la vodafone un telefon htc one m8, in luna iulie acesta se defecteaza in sensul ca partea de sus a ecranului nu mai raspundea. Am predat telefonul la magazinul vodafone mosilor, iar astazi primit un telefon de la service-ul regenersis prin care ma anunta ca garantia a fost anulata intrucat telefonul prezinta socuri mecanice si ca pt reparatie va trebui sa achit suma de 850 lei. Acest raspuns este inadmisibil, evaziv si arbitrar, intrucat telefonul a fost manipulat cu mare atentie si nu prezinta urme de lovire.

Si pe aceasta cale rog echipa vodafone sa solutioneze in mod etic si civilizat aceasta situatie si sa dispuna repararea pe garantie a acestui telefon. Mentionam faptul ca avem incheiate un numar de 8 abonamente cu societatea dumneavoastra, achitand luna de luna suma de 200 euro, astfel incat consideram ca nu este cazul sa avem parte de un asemenea tratament din partea unui service lipsit total de profesionalism.

Asteptam un raspuns favorabil din partea dumneavoastra pentru a ne putea cotinua in bune conditii relatia contractuala cu societatea dumneavoastra, asa cum de altfel o facem de mai bine de 10 ani de zile.

 

Cu stima,

Av. Cristian Murar

 

 

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎19-11-2012
0

Re: htc one m8 - garantie service regenersis

Domnule,nu stiati ca acest service de CACAO cu care lucreaza vodafone nu are altceva in vocabular decat: se anuleaza garantia pentru socuri mecnice.Socuri mecaniice au ei......la cap. Nu cunosc nimic,iar vodafone se complace in aceasta situatie nemai trebuind sa dea un telefon nou.     Ia dati dumneavostra in judecata acest servis si binenteles vodafone si sa vedem ce-o sa iasa.Respecte.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc one m8 - garantie service regenersis

Salutare, userbusiness01!

 

Ti-am schimbat numele de utilizator pentru ca nu recomandam afisarea numerelor de telefon ca si utilizator. Poti alege orice altul daca doresti trimitandu-mi un mesaj privat, in eventualitatea in care acesta este disponibil.

Pentru situatia de mai sus iti recomand contactarea colegilor de pe chat din echipa de persoane juridice pentru tratarea obiectiilor si a situatiei. Pe forum putem sa te ajutam cu sfaturi generale cu ce ai putea face in aceasta situatie. 

De obicei, in situatia in care garantia este anulata, se poate solicita o contraexpertiza, la un alt service autorizat. Ar trebui sa ai aceasta informatie pe certificatul de garantie.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-07-2014
0

Re: htc one m8 - garantie service regenersis

Salut,

 

Chat-ul online nu functioneaza, in sensul ca mi se transmite ca nu exista deocamdata aceasta optiune pentru categoria mea de client. Am rugamintea sa imi transmiti datele de contact ale persaonei care se ocupa de contul meu de client vodafone ori sa ii rogi sa ma contacteze pentru a solutiona cumva aceasta situatie. Inca nu vreau sa reziliez cele 8 abonamente cu vodafone si nici sa pierd vremea in instanta cu ei.

 

Multumesc anticipat!

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc one m8 - garantie service regenersis

Salutare! 

 

Am escalat cererea pe baza numarului ce era trecut zilele trecute ca si nume de utilizator. In decursul zilelor urmatoare vei fi contactat de catre unul dintre colegii ce se ocupa de conturi persoane juridice.

Tudor

Vodafone