HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎29-03-2012
0

htc sensation

buna seara. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie .va rog. am telefonul de cateva zile si nu prea stiu cu el dar cand ma suna cineva sau sun eu pleaca direct pe speakar.este normal? sau are o problema?este destul de ciudat mai ales cand raspund si numaidecat cineva imi sparge timpanul.

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc sensation

[ Editat ]

Buna crinutza32,

 

Telefonul HTC Sensation are o functie numita "Flip for speaker". Aceasta functie ii permite telefonului sa activeze automat speaker-ul in momentul in care il pui cu fata in jos, in timpul apelului. Iti recomand sa dezactivezi aceasta functie si sa observi daca telefonul va mai activa speaker-ul in momentul in care raspunzi unui apel. Functia respectiva o gasesti la Settings - Sound - Flip for speaker.

 

Daca problema persista, atunci iti sugerez sa mergi cu el la service pentru o resoftare.

 

Multumesc,

Paul

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎05-04-2012
0

Re: htc sensation

Buna zua! Am un HTC Sensation cumparat de la Vodafone si de curand si-a facut update-ul la ICS. Insa am o problema imensa de cand si-a facut acest upgrade. Noaptea spre dimineata, desi wi-fi-ul si mobile network sunt oprite, PORNESC SINGURE fara ca eu sa intervin cu ceva. Nu inteleg ce se intampla. Pur si simplu cand ma trezesc conexiunea 3g merge iar wi-fi-ul este si el pornit, chiar daca ele sunt setate pe off de mine inainte sa ma culc. Ce se intampla?

Highlighted
Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc sensation

[ Editat ]

Salutare cristiccd,

 

Nu este normal acest comportament al telefonului. Incearca, te rog, sa faci un factory reset si sa vezi daca mai se mai intampla lucrul acesta. Poate este instalata o aplicatie pe telefon, care nu a fost optimizata cu noua versiune de android si functioneaza defectuos. In cazul in care aceasta problema persista, iti recomand sa mergi cu telefonul in service.

 

Multumesc, Paul

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-04-2012
0

Re: htc sensation

[ Editat ]

buna seara. as dori sa stiu daca htc senzation o sa mai revina in oferta dumneavoastra in perioada aceasta.

Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: htc sensation

[ Editat ]

Buna,

 

Telefonul nu se mai gaseste in stocul nostru si urmeaza sa fie scos de pe magazinul on-line. Aici gasesti telefoanele de pe magazinul nostru.Trebuie sa sortezi dupa producator, marca HTC si poti gasi usor un inlocuitor. Va fi lansat in curand HTC One X. Mai jos gasesti un review al colegilor de la Vodafone UK.

  

 

Multumesc,

Valentina