HTC

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎16-04-2012
0

htc thunderbolt

am achizitionat tel.acesta si sint intro  dilema  se mai poate resofta tel ptr al face functionabil pe retelele din romania ,pur si simplu nu reusesc sa.i dau de cap sa.l setez ptr reteaua gsm,rog ajutor din partea cuiva care are info imi place enorm demult tel dak nu il voi posta pe un site sa.l vind si imi voi procura un htc sensation parerea mea ca ar fii unul bun ce ziceti?

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc thunderbolt

Salutare rehnos,

 

Telefonul HTC ThunderBolt 4G nu este compatibil cu tehnologia GSM/UMTS. El foloseste o tehnologie diferita, care este populara in Statele Unite ale Americii, numita CDMA. Aceasta tehnologie functioneaza pe frecvente diferite, iar prin contructia telefonului, nu poate fi utilizat pe retelele de tip GSM/UMTS.

 

Alternativa acestui telefon pentru Europa, compatibil cu retelele noastre, este telefonul HTC Desire HD. Iti recomand sa il cauti pe diferite site-uri sau la second hand, daca esti "pornit" pe acest telefon. Emoticon fericit

 

Multumesc, Paul

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎16-04-2012
0

Re: htc thunderbolt

salut,paul,mersi mult de ajutor, dar mai intii de toate ce pot face de acum incolo cu el exista vreun program ptr tel acesta ca sa.i schimb hardware.ul ptr al face sa functioneze pe retelele noastre?am inteles de la cineva din bv un centru de repratii cu decodari si tot felul mi.a zis ca se poate schimba  doar ca nu are nici un rost sa investescla chestia asta pina cind se va implenta sistemul 4G ceea ce e mai putin probabil,daca ma intelegi ce vreau sa spun,stiu ca am gresit ca l.am achizitionat e prea tirziu

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: htc thunderbolt

[ Editat ]

Salutare,

 

Cu siguranta nu exista un program care sa modifice hardware-ul telefonului tau. O modificare hardware, reprezinta o modificare din punct de vedere constructiv [fizic]. Daca cineva de la service poate sa modifice telefonul astfel incat sa functioneze pe retelele noastre, ar presupune sa inlocuiasca placa de baza, care reprezinta defapt telefonul in sine si care nu ar renta deloc din punct de vedere costuri.

 

Recomandarea mea este sa incerci cumva sa vinzi telefonul pe aceeasi cale prin care l-ai achizitionat. Iti pot recomanda pe site-ul eBay, intrucat este foarte popular in USA.

 

Multumesc, Paul