Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 29
Înregistrat: ‎24-01-2012
0
Soluţie acceptată

Care este cea mai rentabila varianta de Internet in Roaming ?

Rentabila pentru noi, bineinteles Emoticon care face cu ochiul Sa ma explic: plec pentru 2 - 3 zile in Viena. De mai multe ori pe an. Care ar fi varianta cea mai buna pentru Internet pe laptop si / sau telefon ? Mentionez ca acum am doar Internet pe Mobil / 500 MB. Exista ceva varianta de inchiriere pe timp scurt a unui modem USB sau PrePay pe cateva zile cu Internet in Roaming ?

Highlighted
Specialist
Postări: 56
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Care este cea mai rentabila varianta de Internet in Roaming ?

Salutare,

 

Din pacate se pare ca internetul pe o cartela reincarcabila ( varianta cu modem ) nu functioneaza in roaming, ceea ce inseamna ca numai la un abonament poti beneficia de aceasta facilitate.

 

Acum...in cazul acesta, pe laptop, impreuna cu un abonamnet de internet poti activa optiunea Vodafone Connect Abroad ( mai multe detalii gasesti AICI ). Personal ti-as recomanda varianta pentru 24h, daca zici ca vrei numai pentru cateva zile. Pentru restul trebuie sa platesti abonament lunar.

 

Pe telefon insa, tarifele sunt ceva mai diferite ( mai multe detalii AICI ). Singura optiunea care merita activata, in cazul in care nu frecventezi foarte des traficul de date in roaming, este cea cu 25mb / 7 zile.

They see me rollin` they hatin`
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎26-01-2012

Re: Care este cea mai rentabila varianta de Internet in Roaming ?

eu in Roaming cumpar o cartela prepay din tara respectiva si in general pentru 8-10-11 euro te alegi cu net suficient pentru 3-4-5 zile . 
Astfel in loc de 100-150euro roaming catre VDF RO cheltuiala este doar suma mai devreme amintita.

 

Variante de folosire:

 

1) un smartphone in care bagi acea cartela si pentru PC cand conectezi telefonul la laptop acesta devine modem si-mi da net

 

2 ) am decodat stickul de internet oferit de vodafone (costa 3-4-5 euro in functie de model) si asa bag in el SIMul de T-Mobile sau ce cartela cumpar in afara si astfel pot avea net de la o retea locala din tara in care sunt.