Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎12-06-2019
0

Cost suplimentar date mobile

[ Editat ]

Buna ziua.

 

Am observat acum 2 zile ca am un cost suplimentar de 20 euro la abonament, mai precis la partea de date.

 

Am un abonament cu aproape 13 GB date incluse de mult timp si istoric vorbind nu am depasit niciodata 6-7 GB trafic in conditiile in care folosesc datele doar cat sunt la servici (~10 ore pe zi) in rest stau conectat la wi-fi.

Telefonul este setat sa faca toate updateurile doar pe wi-fi. 

 

Tot acest telefon este setat sa imi dea o alerta cand ajung la trafic de 8GB date. Nu am primit nici o avertizare. acel "contor de date" imi zice ca am folosit doar 5.6 GB trafic de la inceputul ciclului de abonament luna aceasta.
Totusi, vodafone zice ca in 15 zile de la pornirea ciclului de abonament am consumat datele mele incluse in abonament si am strans un cost suplimentar de 20 EUR.

 

Toate faine si fumoase, am intrat in legatura cu un operator, m-a sfatuit sa cer un raport detaliat in scris. Zis si facut. 

De 2 zile nici un raport.


Tot de 2 zile datele imi sunt oprite. Ce este si mai interesant, ii ca in cele 2 zile cu datele oprite costul suplimentar a crescut de la 20 EUR la 29 EUR.

 

Doresc explicatii. URGENT!

 

Ca si completare:

 - nu am instalat aplicatii extra 

 - nu am folosit telefonul in regim special vs lunile trecute

 - nu am facut hotspot prin telefon sa dau internet altora sau la alt device.

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Cost suplimentar date mobile

Buna,

Pentru aceasta situatie iti recomandam sa iei legatura cu noi. Poti face aceasta fie apeland seriviciul *222, fie accesand site-ul nostru si urmand pasii urmatori: www.vodafone.ro - Asistenta - Contacteaza-ne - Trimite mail.

Madalina
doc
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎12-11-2012
0

Re: Cost suplimentar date mobile

Si eu am aflat cu surprindere ca 1GB depasire la abonament ma costa 12 euro.

Cost control m-a anuntat in momentul in care mai aveam 200 MB in abonament, iar costul suplimentar era (surpriza!) de 0.00 euro. Dupa aceea, doar telefonul m-a mai avertizat de datele consumate. Iar costul… doar in myvodafone. Ca nicaieri in site nu am gasit explicit costul datelor consumate in afara abonamentului sau cartelei.
Highlighted
doc
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎12-11-2012
0

Re: Cost suplimentar date mobile

Solicit Vodafone-ului doua lucruri:

1. Schimbarea intervalului de facturare. Raspuns: nu se poate de pe 1 ale lunii; datele disponibile pentru a schimba data dumneavoastra de facturare actuala sunt urmatoarele: data de 8, 17, 23, 27 ale lunii. Si daca mi-as lua bilet la statiune as avea mai multe optiuni. Complicata rau schimbarea asta.

2. Copia contractului ncheiat telefonic acum 4 ani (in ideea ca poate gasesc acolo pretul unui GB de depasire). Pe mail. Raspuns: va rog sa ne trimiteti o cerere scrisa semnata (olograf) si datata in care solicitati contractul pe care l-ati specificat in cadrul mail-ului. Adica accepta semnatura "verbala", vocea mea (fara a avea garantia ca e vocea mea) pentru un CONTRACT cu raspunderi civile si economice, dar nu accepta sa imi trimita pe mail transcrierea contractului fara semnatura scrisa.

Prostie, idiotenie, ticalosie?
Fiind in imposibilitatea de a ma deplasa prea usor, raman fara contract. Si nelamurita.