Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

va place viteza de download / upload cu care va conectati la internetul vodafone?
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

prietene, are vreo importanta viteza? stii si tu ca viteza este 128 kbps, ce mai intrebi?

ar fi bine daca ar creste macar la 256,  la 512 nici nu ma gandesc fiindca ar da compania (vodafone)  faliment!

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

o singura remarca am - pt internetul de la vodafone - e f bun - are viteza - rapiditate in acces insa nu stiu sa-l promoveze - sa atraga clienti - sa dezvolte afacerea

aceiasi problema cu comunicarea

tb oamenii care sa inteleaga afacerea

dar mai e si problema investitorilor in actiunile coompaniei - care vor profit cat mai rapid si mai mare

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

[ Editat ]

Eu unul ,la ora actuala sunt foarte multumit de tehnologia 3G HSPA cu care a fost dezvoltata reteaua in zona de domiciliu, si de care dispun pentru accesarea serviciilor de internet.Asta cel putin in comparatie cu GPRS-ul de cosmar ,cu care ma chinuiam prin 2008-2009.Atunci aveam un abonament  cu 2GB inclusi,pe care oricum nu-i consumam,caci viteza de download nu era mai mare de 3-4 KO/secunda.Dupa un an de la accesarea abonamentului am abandonat folosirea internetului de la Vodafone,doar factura care trebuia platita lunar, imi mai aducea aminte de el.

  In 2010 un cunoscut m-a rugat sa-i instalez pe calculator modemul K3765.Atunci am descoperit ca practic reteaua era 3G si in plus puteam beneficia si de sporirea HSPA(caci sincer nici in conditiile UMTS-ului vitezele de download si upload, nu satisfac) si practic am ramas mut cand am vazut rezultatul testelor de trafic:400-600KO/secunda.

 La cateva zile am luat un pachet pentru testare de 15 zile cu un trafic inclus de 2 GB,care s-au transformat in 4 GB,cateva luni mai tz.La ora actuala folosesc optiunea Internet Nelimitat Professional,cu un trafic inclus de 18 GB

 

  Cu toate ca astazi dimensiunea paginilor este mult mai mare fata de acum 4 ani,pentru ca reteaua imi permite viteze de download chiar si de 5,6 mbps,accesarea lor este rapida.Plus ca este si foarte stabil.Foarte raaaaaaaaaaaaaaaar mi se intampla sa se blocheze conexiunea.

 

 


Vodafone
Highlighted
Specialist
Postări: 60
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

Viteza traficului de Internet prin GPRS, EDGE și 3G depinde întâi de toate de gradul de ocupare al rețelei, adică se poate spune că se împarte între toți cei conectați printr-o antenă la un moment dat. Dacă putem cunoaște cu aproximație cât trafic „duce” o antenă, nu avem de unde ști care este configurația rețelei între antenă și centrală, nu știm cât trafic poate scurge stația respectivă. De asemenea viteza depinde și de gradul de ocupare a căii de scurgere a traficului de la antenă la centrală. Specialiștii fără îndoială că au mult mai multe cunoștințe decât mine, însă nu prea se fac publice acestea, ci se spun doar cele de genul „cel mai rapid internet”. 

Micutuljhon, ești un norocos, nu sunt prea mulți useri de Internet pe antena 3G care bate spre tine. 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

[ Editat ]

Salut sarighiol!

 

 Sa stii ca si aici sunt destui USERI,care recepteaza semnalul de pe antena din Radoiesti,si care sa fie numai abonati  de net(cel putin de 40 ,am eu habar ).Dar cu ce sa solicite antena?Cu 2GB sau respectiv 4GB inclusi(acestea sunt mai toate tipurile de optiuni in cadrul abonamentelor accesate)?Si din cate stiu eu ,nu prea sunt care sa aiba activate optiuni cu trafic inclus mai mare(ma indoiesc ca la tzara ,cineva  asolicitat Internet Professional Nelimitat,si care sa plateasca o factura cu o valoare in cuantum de cca.15%,din venitul salarial obisnuit).

  Am mai intalnit si useri care din ignorantza au calculatoarele asezate astfel  incat ,cladirea nu permite semnalului sa razbata  cum trebuie la modem.Daca la fereastra au 3-4 liniute,nu exista acel cineva care sa-i invete ca modemul ar putea fi mutat acolo.si astfel semnal mai bun,viteza de trafic mai mare,solicitare mai pronuntata.

   

 

   .  


Vodafone
Specialist
Postări: 60
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

Da, ești norocos, acolo nu e populație densă, vreo 450 de gospodării parcă ar fi în Rădoiești Vale + Deal. Deci n-au cum să fie mai mult de 100 de useri, din care mulți nu știu ce e aceea viteză, ce efect are semnalul slab și folosesc ocazional Internetul. De aceea merge super.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

[ Editat ]

Ieri dimineatza pentru ca mi-a ramas ceva timp, in Rosiori de Vede,am trecut pe la un dealer Vodafone,sa mai fac un test de retea.Viteza de download era intre 150-300 KO/secunda,in conditiile in care antena este foarte aproape de modem.Excluzand din discutie cauzele ce fac sa fie doar atat viteza de trafic,am considerat ca si atat ar fi suficient

pentru navigare si chiar deschidere fisiere video(de pe youtube de exemplu).Ce ma bucura, este ca si in Rosiori reteaua este stabila(cel putin in perioada in care am tot verificat).Cand voi avea ocazia,am sa incerc si semnalul in Alexandria.

  Sau daca a incercat cineva si  e amabil sa ofere informatii despre semnalul pe diferite zone.Teoretic,aici in interiorul cladirilor,este stipulat un maxim de 7,2 Mbps de trafic de date(dar pe mine de mult nu ma mai impresioneaza ce spun din centrala,pana nu testez la fatza locului)


Vodafone
Specialist
Postări: 60
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

La oraș sunt mulți utilizatori. Acum vreo 7-8 luni am testat de mai multe ori la Brăila, pe stația de pe Calea Galați 331 bl. 5. Viteza oscila de la 20 la 60 KB la download, dar browsingul era groaznic: încărca jumătate de pagină, stătea 30-60 de secunde, mai încărca un pic, apoi iar stătea.

Aici (Măcin jud. TL) este un orășel cu 3480 de gospodării (din care doar vreo 2600 locuite, restul sunt în Italia și Spania). Câțiva mai au Internet prin Cosmote 3G. Dimineața merge la viteză maximă, seara în jur de 400-500 KB pe secundă. Tot asta e și viteza pe care am găsit-o aici la Vodafone ori de câte ori am putut face verificări scurte, că am doar abonamentul Mega 6. Internet pe Vodafone nu are apropape nimeni, dacă doar ce s-a acoperit 3G. Toată lumea are Orange, sunt peste 2000 de numere, au și contracte pe 2 ani la Internet prin Orange, înjură fiindcă mai mult de 3-4 KB pe secundă nu există (cică Orange are EDGE!), dar la 2000 de numere pe o singură stație e de mirare că merge și cu atât.   

Sfătuitor
Postări: 56
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: DESPRE INTERNETUL DE LA VODAFONE ROMANIA

[ Editat ]

cum m a pierdut vodafone de client pe date dupa 1 an

simplu ,eram cu 2 luni inainte sau 3 am sunat la *222 si le am zis

imi faceti o oferta ca plec sa ma abonez la orange?

tipul de la call center a zis ca  pune pe cineva sa ma sune

am ajuns in orange shop nu m a sunat nimeni,am facut un contract de 8 euro 

la o luna si ceva mi am mai luat un netbook la 1 euro de la orange pe contract de 25 euro

deci platesc 33 de euro la orange pe date iar la vodafone nu mai folosesc datele

sper sa fie incantati cei de la retention care nici nu te baga in seama Emoticon care face cu ochiul

la cat mai multi clienti

cred ca voi renunta si la abonamente anul asta

chiar m am saturat de nimic ...in fiecare zi Emoticon care face cu ochiul

Forgiven,but not forgotten