Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-07-2016
0

Garantie sau avans pentru un abonament internet acasa

Salut ,

 

de curand am vrut sa imi fac un abonament de internet acasa 15Euro iar garantia care se percepe la incheierea contractului difera de la magazin la magazin si nici nu se tine cont de termenii contractuali. Mentionez ca nu sunt client vodafon iar in sistemul Preventel nu apar ca rau platnic.

 

Daca citim termenii contractuali ce vedem ?

 

2.3 Garanţii/ Plăți în avans În baza informaţiilor obţinute din sistemul Preventel (sau în funcţie de bonitatea Clientului existent) Vodafone poate solicita persoanelor interesate (sau Clientului existent)de activărea unui nou abonament / serviciu Vodafone, , depunerea cu titlu de garanţie sau plata în avans a unei sume care este de minim 5 ori valoarea abonamentului . Suma solicitată de Vodafone diferă în funcţie de Planul Tarifar și Extraopțiunile alese de Client cât și de subvenția acordată pentru Echipamentul Terminal.

 

Deci la unul din magazine garantia a fost 100 lei desii nu sunt inregistrat in sistemul Preventel iar la celalalt 150 lei , explicatia vanzatorilor a fost ca aceste sume sunt pentru a avea ei garantia ca platesc facturile deoarece multi nu si le platesc. 

 

Deci ce facem luam de minim 5 ori abonamentul de 15 Euro ca si garantie sau luam 100 lei sau 150 dupa fatza omului ?

 

Acum mentionez ca in urma cu 1 luna am incheiat un contract de internet acasa cu cei de la Orange care nu m-au gasit in acest sistem Preventel si care nu au erut nici o garantie.

 

Am sesizat si serviciul clienti care tergiverseaza cererea mea telefonic spunandumi sa fac contrat in agentii nu la parteneri si ca cererea a fost inaintata in regim de urgenta dupa 2 zile primesc email si mi se spune ca rezolvarea cererilor dureaza 5 zile. 

 

Un fel de talmosh balmosh nu cred ca mai merita sa fac abonament la voi , am sa mai fac unul la Orange sunt mult mai comunicativi si promti.

 

Oricum astept o explicatie in privinta garantiei care mi sa cerut si care difera de la magazin la magazin si care nu se bate cap in cap cu termenii contractuali de mai sus.