Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-02-2012
0
Soluţie acceptată

Internet Vodafone la Metrou

Astazi am avut neplacuta surpriza de a constata ca am depasit cu mult traficul inclus in abonamentul meu, astfel incat am ajuns la un cost suplimentar de 33 DE EURO !! Folosesc foarte des metroul si stiind de oferta cu net gratis, obisnuiam sa imi updatez aplicatiile sau sa downloadez altele cand eram la metrou. Din pricina proastei comunicari pe care Vodafone o are cu clientii, eu nu am aflat decat astazi ca oferta s-a terminat pe 31 ianuarie, astfel incat aceasta companie si-a acoperit probabil toate costurile pe care le-a avut cu aceasta campanie pe spinarea unora ca mine. 

      Asa cum ati investit atatia bani pe reclame in aceasta campanie, ati fi putut sa trimiteti un mesaj fiecarei persoane care a folosit netul la metrou prin care sa o atentionati de terminarea ofertei. In schimb, voi ati preferat sa nu atentionati publicul si sa profitati din neatentia noastra. Doar pe pagina https://www.vodafone.ro/metrou ati introdus un rand prin care ne atentionati ca promotia s-a incheiat pe 31 ianuarie. Din pacate, acest comportament va aduce profit doar pe termen scurt pentru ca pe termen lung oamenii nu vor mai dori sa aibe legatura cu o astfel de companie.In plus pierdeti si clientii fideli, tocmai persoanele pe care vi le doriti si pe care e mai greu sa le gasiti.  Eu am avut abonament la Vodafone de vreo 6-7 ani, si i-am abonat pe rand si pe mama, tata si pe sora mea. In vara imi expira abonamentul si nu cred ca mai exista vreo sansa sa il mai innoiesc. 

       Am scris acest mesaj in speranta ca va veti revizui modul cum va comportati cu oamenii si nu veti mai profita in acest mod de clienti. 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

Salut boevaly,

 

Te rog frumos sa imi lasi un numar de contact prin PM, pentru a verifica si sa vedem ce putem face.

Aici ti se arata cum se activeaza mesageria privata.


Multumesc,

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-02-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

Pot sa va spun ca toata neintelegerea s-a rezolvat cu bine. Tudor a facut in asa fel incat nu mai e nevoie sa platesc ce am depasit.  Mersi mult Tudor, m-ai salvat. Pe viitor o sa imi  controlez mult mai riguros costurile.

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

Salut !! am aceeasi problema cu un cost suplimentar de 50 euro.. si cand am sunat la celebru departament relatii cu clienti mi-au facut o ajustare de doar 50% adica 25 de euro pe motivele.. La al treilea apel in  curs de o saptamana mi-au zis ca se face reducerea de 50% ca nu am verificat cost control.Mentionez canu a mers de pe data de 31 pana pe data de 2 seara cand am facut prima reclamatie.A doua zi la al doilea apel..mi s-a spus ca mi s-a acordat doar 50% pe motiv ca am fost informat ca oferta a fost dezactivata. Crezi ca e cineva pe planeta asta ar fi facut un cost suplimentar de 50 euro cu buna stiinta in speranta ca POATE se anuleaza? Specific ca lucrez la metrou si foloseam oferta la greu.Daca exista o solutie de rezolvare as fi recunoscator..Specific ca daca nu se rezolva.. platesc datoria aferenta plus lunile de abonament ramase.. si inchid acest abonament. Nu mi se pare corect ca sa primesc cate 2 mesaje pe zi ca trebuie sa platesc factura si cand se dezactiveaza o oferta sa nu fiu informat! Sper o rezolvare!! 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Internet Vodafone la Metrou

[ Editat ]

Buna crysandryna,

Lasa-mi te rog prin PM un numar de contact si voi verifica si situatia ta.
Mersi,

Tudor.

Vodafone
Sfătuitor
Postări: 44
Înregistrat: ‎28-01-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

cam nasol baieti.

de asta eu folosesc doar wi fi ca sa updatez si sa dau jos aplicatii.

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎07-02-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

ai auzit de data limit,sunt o multitudine de astfel de aplicatii
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

lucrand la metrou...si fiind internet gratis e logic ca iti petreci timpul pe net!nu e o chestie prea greu de inteles baieti Emoticon fericitdecat daca e nevoie de o aplicatie pentru a o simplifica! Emoticon care face cu ochiul

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-02-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

[ Editat ]

Buna ziua,

 

Am aceeasi problema ca domnul din primul post. Din cate stiu cand a inceput campania nu era anuntata o data fixa in care se va termina. A fost o campanie mare de publicitate si am decis sa folosesc si eu acest serviciu fiind abonat Vodafone. Eh acuma mi-a venit un surplus de 70 si ceva de euro la factura pentru 9 zile (personal am reuntat la unu din abonamente si am trecut pe cartela) si in aceste 9 zile nu am fost anuntat deloc de terminarea campaniei nici macar printr-un sms. Mi se pare o chestie care nu se face intr-o companie de talia Vodafone. Credeti ca ma puteti ajuta? (oricum am de cand sa sun si la serviciul clienti sa discut fizic cu cineva)

 

PS: Sunt client gold, sincer pe cartela mea inca scrie Connex si nu am patit asa ceva de cand sunt abonat. 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Internet Vodafone la Metrou

[ Editat ]

Salut grecoseanu.

 

Informatia a fost periodic actualizata pe site-ul http://www.vodafone.ro/metrou
Te rog sa imi lasi printr-un mesaj privat un numar de contact sa verificam factura si costurile suplimentare.
Multumesc,

Tudor.

Vodafone