Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-02-2012
0

Limitare trafic internet

Pot sa stiu si eu de ce ma innebuniti cu pagina voastra de Vodafone cand m-i s-a terminat traficul, ca nu ma ajuta cu nimic?! Ne spune, citez:
Notificare!
Viteza ta de navigare pe internet a scăzut din cauza depăşirii traficului inclus în abonament.

Pentru a mări viteza, intră în contul tău şi activează-ţi o extraopţiune potrivită nevoilor tale de navigare."

Daca intri pe cont, nu poti activa nimic!!! Ori suni si se rezolva cel mai repede, daca-ti doarme copilul si nu poti suna, atunci completezi formularul si esti contactat la cateva zile, ori accesezi chat-ul cum am facut in seara aceasta, ma intrebam daca mai este cineva cu mine datorita pauzelor lungi, in final totul este ok, la 22:48 mi se spune ca se vor activa cei 3gb in 15-20 min. Este 23:58 si tot nu s-a activat! Multumesc.
PS.: sa nu imi spuneti sa dau restart Emoticon trist, macar atat stiu sa fac si eu...
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Limitare trafic internet

Buna, catalina018!

 

Pentru a primi asistenta, am rugamintea sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator prin serviciul Chat online:

 

Chat.JPG

 

Un operator te va prelua in cel mai scurt timp posibil si te va ajuta cu eliminarea redirectionarii catre pagina de Notificari Internet.

 

 

Multumesc,
Roxana

Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-02-2012
0

Re: Limitare trafic internet

[ Editat ]

Buna Roxana,
Acum am observat ca s-a postat mesajul meu, cand am dat trimite mi-a aparut iar pagina cu Vodafone...ca mi s-a terminat traficul si am crezut ca nu s-a postat.
Scuze daca mesajul nu a fost prea politicos, dar eram sincer frustrata ca nu se activase extraoptiunea nici dupa 2 ore, nici dupa toata noaptea Emoticon fericit.

Multumesc pentru sugestie, dar daca ai observat, asta facusem si eu, accesasem chat-ul, din care vedeam oricum doar jumatate din fereastra, si oricum nu s-a rezolvat nimic, nici a doua zi dimineata nu era activa extraoptiunea, abia aseara am vazut ca merge, la viteza...sau fara viteza mai bine spus.

 

Multumesc oricum, sper ca se va rezolva cu viteza, pe viitor trebuie sa gasesc un alt abonament cu mai mult trafic, pentru ca 6 GB se termina in max 2 saptamani, luand in considerare ca nu-l folosim decat seara Emoticon fericit.

Multumesc, scuze daca am deranjat, ne mai si enervam cateodata.

O zi buna!

Catalina

Speedtest.JPG

Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-02-2012
0

Re: Limitare trafic internet

S-a rezolvat, multumesc!