Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 15
Înregistrat: ‎27-08-2013
0

Lipsa internet si voce

Salut! Semnalul de voce si internet este inexistent in unele zone din sectorul 1, Bucuresti. Chiar daca am facut o reclamatie la serviciul de relatii cu clientii, nu mi s-a raspuns la ea, am fost sunat - este adevarat, pentru a fi intrebat daca imi functioneaza sau nu - cu titlu de "asa zisa rezolvare tehnica". Termenele de raspuns si rezolvare au fost depasite unul dupa altul iar incercarea de rezolvare a problmei de reprezentantii Vodafone a fost 0. Mai exact, mi s-a eliminat aceasta plangere pe motiv ca dupa ce s-a stins perioada de asteptare am avut nesimtirea de a face o noua plangere, la care, de data aceasta termenul de asteptare nu este de 6 zile lucratoare, ca la prima, ci de 30 de zile. Nu pot folosi pentru moment serviciile de voce si internet de la vodafone desi facturile curg luna, problema fiind una prezentata prima oara catre reprezentatii Vodafone din noiembrie 2014, luna din care am inceput sa accept recomandarile de a schimba cartela sim si telefoanele. Ce este de facut? Nimic. Taci si rabda. Contractul nu prevede garantia semnalului in casa. Asa ca, abonati-va la vodafone pentru servicii de 2 bani.

Succes in activitate.

Highlighted
Consultant
Postări: 95
Înregistrat: ‎10-06-2012
0

Re: Lipsa internet si voce

[ Editat ]

Si eu aveam probleme pe str. Argentina si la fel nu i-a pasat nimanui de reclamatiile mele. Aveam 2 liniute din 5, doar semnal 2G. Atunci cand nu se intrerupeau, convorbirile se auzeau ca din fundul butoiului.

Eu m-am portat, ceea ce iti recomand si tie.

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Lipsa internet si voce

Salut,alecsandrubogda!

 

 

Situatia intampinata necesita mai multe verificari. In acest sens iti recomand sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online. Colegii mei care ofera suport prin canalul de chat, te vor ajuta mai departe cu toate informatiile necesare.

Multumesc,
Ana

Începător
Postări: 15
Înregistrat: ‎27-08-2013
0

Re: Lipsa internet si voce

M-a sunat o doamna isterica astazi si mi-a confirmat urmatorul lucru, dupa atata timp in care s-au facut, cica, verificari. Exista o interferenta cu alta retea de telefonie mobila sau alta problema tehnica. Nu mi s-a furnizat un termen de rezolvare. Deci voi rezilia. Amandoua abonamentele. In curand. Succes la prostit lumea cu "negarantarea semnalului in locuinte"!