Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 28
Înregistrat: ‎19-03-2013
0

Re: Ne informati si pe noi de schimbariile setariilor de internet?

Presupunand ca te referi la "Configurare automată" de la acest link, ei bine aceea configurare automata nu merge pentru telefonul meu - un telefon pe care Vodafone il vinde - Nexus 4.

Dupa ce confirm numarul de telefon (prin codul SMS primit) imi apare pagina de mai jos. Exista si un asa zis link care ma duce la aceeasi pagina https://www.vodafone.ro/setari-telefoane/  - adica nu face nimic.

 

VDF_no_settings.png

 

 

O a doua optiune in pagina recomandata de tine este sa aleg din meniul dreapta "Asistenta" optiunea "Internet si email" apoi "Am un telefon model nou. De ce nu am primit setări automate?" . Aici este un nou link (apasa pe "aici" pentru mai multe detalii) care ma duce la aceeasi pagina recomandata de tine.

Este un cerc vicios. 

 

 

Pana la urma unde se gasesc aceste setari manuale de internet daca link-ul care l-am postat eu in mesajul precedent se afla pe vechiul site? Exista asa ceva pe noul site?

 

PS: O informatie gresita nu ar trebui sa se gaseasca pe un site al operatorului - fie el site nou sau vechi - tot ce se gaseste pe www.vodafone.ro este considerata o informatie reala. Ideea principala ar fi ca acele informatii eronate trebuie sa dispara (sterse sau modificate). Site-ul VDF este unul greoi iar informatiile de care ai nevoie nu sunt rapid de gasit. De aceea multi folosesc motoare de cautare pentru a gasi infomatiile utile.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Ne informati si pe noi de schimbariile setariilor de internet?

[ Editat ]

Salut LV_23!

 

 

Majoritatea telefoanelor Android nu permit setari auromate OTA, asa ca solutia este configurarea manuala a acestora. Gasesti insa informatia solicitata si actualizata in sectiunea de Asistenta a site-ului, in mod nteractiv, cu pasi si capturi de ecran pentru a te orienta mai usor. 

 

Intr-adevar, telefonul pe care l-ai mentionat tu nu se regaseste in acea lista, insa poti urma pasii de la telefonul Galaxy Nexus. Setarile de internet sunt disponibile la fiecare telefon din lista de mai sus la rubrica Timp liber și serviciu  -> Configurează telefonul pentru conectarea la Internet(pentru Galaxy Nexus ca exemplu)

 

ScreenShot164.jpg

Asadar, urmand tutorialul de acolo poti configura APN-ul si sa te conectezi la internet.

 

ScreenShot165.jpg

 

Multumesc,

Tudor

Vodafone