Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎26-12-2015
0
Soluţie acceptată

[Nelamurire] Trafic de noapte nelimitat


Recent m-am abonat la voi, primind un router Huawei B310 din urma incheierii unui contract pe doi ani, , selectand pachetul Wi-Fi Acasă 15 care in descrierea lui spune asa :
100 GB
trafic la viteză maximă  
100 Mbps
viteză download
 
Trafic de noapte nelimitat
în intervalul 0:00 – 8:00
 
Spuneti-mi si mie cum functioneaza acest sistem ? Asta pentru ca navighez pe internet, chiar si descarc , si acolo la statistici se inregistreaza o crestere in cifre.
 
Exemplu aleatoriu :

Conexiune curentă
Primite/Trimise:    49.62 MB / 2.88 MB
Durată:    00:13:57

Daca utilizez internetul valorile cresc . De ce se intampla asta ? Teoretic datele mele sunt inregistrate si se contorizeaza dupa care probabil ca se adauga la volumul total careo sa ajunga tot mai aproape de 100 gb.

Asta teoretic , acum e posibil ca ele sa fie inregistrate in statistici insa sa nu faca parte din valorile reale inregistrate la volumul total de date , acestea fiind in baza dumneavoastra de date .

Oricare ar fi cazul nu sunt multumit de sistem , trebuia facut in asa fel incat ca in acel interval orar sa nu se contorizeze absolut nimic, sa nu creasca acele cifre nici macar cu o valoare , asta pentru a stii cu exactitate cantitatea de date care a fost consumata .

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: [Nelamurire] Trafic de noapte nelimitat

[ Editat ]

Salut!

   Si eu detin un Wi-fi Acasa cu acest model de router.

   Contorizarea traficului de catre dispozitiv si contorizarea traficului de catre sistemul Vodafone sunt doua lucruri diferite.

 Aparatul va contoriza cumulat traficul efectuat in timpul sesiunilor de trafic.Insa,sistemul Vodafone,in momentul in care intra in intervalul sesiunii de noapte,nu va contoriza datele consumate,iar cand va trece de intervalul aceleiasi sesiuni va relua contorizarea acestora.

   Practic,pentru a avea o perspectiva corecta asupra traficului consumat,acceseaza sectiunea Detaliere apeluri curente din contul de myVodafone,versiunea web-based.

 

  Cu toate acestea,valorile afisate nu sunt cumulate,ci sunt dispuse pe sesiuni.Asta inseamna ca va ramane sa le aduni pe toate.

 Am mai vorbit si,inca odata,se impune necesitatea indexarii unei bare progresive sau camp de text in orice platforma de consultare a Apelurilor curente.


Vodafone
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎26-12-2015
0

Re: [Nelamurire] Trafic de noapte nelimitat

Inteleg , multumesc pentru raspuns .