Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎01-04-2018
0

Netul prin router merge greu pe site-uri / jocuri.

Buna ziua, intampin niste probleme la internet, ma refer ca eu nu ma pot uita la un videoclip de pe youtube in 720p, fara sa astept sa se incarce sau cand ma joc jocuri multiplayer, am ping foarte mare, 300. Pana acum nu am intampinat nicio problema, de pe data de 29 a inceput sa-mi mearga asa. Routerul se numeste Huawei B310, un numar de telefon daca puteti sa imi lasati ca sa va pot contacta maine, va multumesc.

keh
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎05-04-2018
0

Re: Netul prin router merge greu pe site-uri / jocuri.

dap ...prima luna cand mi'am facut abonamentul aveam un ping destul de dulce intre 60-80 ( care sa fim seriosi e tot de **bleep** dar macar ai hitreg intr'un multiplayer ) ..nu stiu care e problema .. cred ca vodafone e de **bleep** si isi bate joc de proprii clienti ...alt motiv nu gasesc ...acum am un ping intre 100-140 ( e cancer sa ai un asa ping in europa ..daca jucam pe un server din america ..atunic da..mai zic si eu ) ...la un abonament de 100GB traffic ...mi'au spus ca viteza maxima de download e 2mb/s ( ceea ce e cancer din nou ) ..up nu mai stie cat e ...tot ceva de **bleep** ..de domeniul kb/s ...sa imi bag **bleep** ..dau 26 de euro pe luna degeaba ...macar in **bleep** matii de vodafone lasama sa am un ping cum trebuie ..ca la banii care tii dau in orice alta tara din europa as avea macar un ping stabil de 30-40 si 1GB/s down si up

Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018
0

Re: Netul prin router merge greu pe site-uri / jocuri.

Si care ar fi tara aia care ai tu 1GB/s pe un abonament de date fixe cu SIM sau abonament mobil cu SIM?. Faci confuzie intre internet prin fibra optica si internet prin date mobile. Genul  de abonamente cu SIM nu iti garanteaza o viteza constanta si depinde de n factori. Incearca sa faci un test de viteza pe speedtest.net si vezi ce ping ai acolo. Conteaza si serverul de joc daca e laguit si intre timp nu mai face fata cu jucatorii.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Netul prin router merge greu pe site-uri / jocuri.

Buna, Florentin234! Pentru astfel de situatii, ne poti apela la *777 de pe un numar Vodafone sau 0372027777. Te mai asteptam pe pagina noastra. Pe viitor, poti testa si de pe un alt dispozitiv, dar si viteza la internet cu site-ul sau prin aplicatia speedtest.net.

Daca obtii viteze de minim 1-2 Mbps in reteaua 3G respectiv 10-20 Mbps in reteaua 4G, atunci totul este in regula.
Tudor

Vodafone