Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-04-2015
0

Poblema Internet Roming !

Buna... sunt sofer pe tir si ma interesaza la abonamentul asta mai mult serviciul de date dar din pacate am o problema cu internetul ce imi persita din momentul cand am facut abonamentul. Folosesc telefonul pe post de HotSpot!
Problema este ca internetul nu imi sta connectat mai mult de 30-60 min incontinu se tot decconecteaza si cate-o data isi revine in 1 minut cate-o data in 10 minute! pe langa asta viteza de internet este foarte slaba si variaza de la 20kilo/sec pana la 1mb/sec cu aproximatzie . de exemplu daca stau sa vorbesc cu familia pe skipe 60 min in timpul convorbiri undeva la 20% din timp este cu 1mb/sec restul sunt cu decconectari si connexiune incredibil de slaba sa zic asa 20kil-40kilo/sec deci groaznic!
Am incercat diferite modalitatzi sa stabilesc cauza acestei probleme.
1: Am schimbat telefonul de 2 ori de la samsung duos la prestigio la samsung galaxi s6 cel din prezent. Problema persista!
2: Am schimbat cartela sim. Problema persista!
3: Am incercat sa ma conectez cu alt laptop la telefonul meu. Problema persista!
4: Am incercat sa ma conectez cu laaptopul meu la un alt abonament exact ca si al meu in acceasi locatzie. Problema persista!(pe abonamentul acelei persoane mergea impecabil, pe abonamentul meu nu am reusit sa ma connectez la facebook in accelasi moment!)
Tzinand cont ca ambele abonamente erau connectate la aceasi retea mai exact SFRFrance!
5:Am facut modificari la Acess Point Names/ Vodafone live!/ am scos proxiul si portul (asta era la telefoanele vechi , la s6 erau gata scoase! Problema persista!
6:Astazi am facut speed test pe ambele retzele Emoticon surprinsrange F si SFRFrance sa vad daca pe ambele am aceasi problema! Si da Problema persista!
7:Am incercat sa ma connectez din Franta,Belgia,Germania. Problema persista!

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012

Re: Poblema Internet Roming !

Salut, PeaceDude!

 

Pentru a primi informatiile necesare cu privire la situatia intampinata, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.

 

Capture.JPG

 

Multumesc,
Ana

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-04-2015
0

Re: Poblema Internet Roming !

In aproape  5 saptamani tot sun intruna si mi se spune sa testez diferite lucruri si tot nu sa rezolvat  nimic !

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎28-04-2015
0

Re: Poblema Internet Roming !

8:Ieri si astazi am incercat  sa fac speed  test pe ambele retle  Orange F si SFR France orange e mai bun ca si SFR la viteza download si upload  dar  mai rau la PING,am incercat  sa stau connectat o perioada  mai indelungata  pe orange  dar  exact aceleasi simptome : viteza foarte slaba  si o gramada  de deconectari!in concluzie. PROBLEMA PERSISTA!!!!!!!!!!!!!