Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎12-03-2018
0

Problema recuperare garantie

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire legata de recuperarea garantiei de la Vodafone.

Pe data de 1.03.2018 am solicitat recuperarea garantiei. Am fost anuntat de domnisoara din magazin ca voi fi sunat in momentul in care cei de la bucuresti vor analiza cererea si vor trimite un raspuns. Domnisoara mi-a dat termen 15 zile. IN contract sunt stipulate 7-8 zile lucratoare, Ok. De pe data de 1.03.2018 pana astazi 12.03.2018 sunt 12 zile - 2 zile weekend in care nu s-a lucrat , sunt 10 zile. Azi am sunat la relatii cu clienti serviciul expres. Am discutat cu un domn care m-a asigurat ca pot merge in magazinul vodafone din Constanta, la orice ora sa ridic garantia mai sus mentionata.

Dupa 5 minute acelasi domn m-a sunat iar sa-mi transmita ca nu pot merge in magazin sa ridic garantia, pentru ca domnisoara care mi-a facut cererea a uitat sa mentioneze ca vreau sa ridic banii personal de la casieria magazinului. Motiv pentru care banii acum se afla in cont. Intrebarea mea e....de ce eu nu am fost anuntat? de aceste alegeri ? Nu sunt eu titularul contului si al abonamentului? Adica practic vodafone in loc sa ma instiinteze cu privire la suma de bani, daca pot merge in magazin sa o ridic si cand pot face acest lucru, a ales da le el putere, sa-mi bage cu japca mana in buzunar, sa ia acea suma de bani si sa o treaca la facturi. Am cerut explcatii si cei doi angajati vodafone au dat vina unul pe celalalt, mentionand ca vor face o solicitare de returnare a sumei de bani numerar la casieria din magazin.

Chestiune care mai dureaza inca 4 zile lucratoare. Adica eu acum trebuie sa astept in total doua saptamani jumate ca sa-mi pot recupera suma de bani, din cauza greselilor si neatentiei unor angajati care fac lucrurile pe fuga.

Ce pot face in aceasta situatie ca sa imi pot recupera suma de bani mai rapid?

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Problema recuperare garantie

Regretam ca ai trecut printr-o situatie ca aceasta, Qualme. Ai rezolvat intre timp? Pentru asistenta, ne poti suna la numarul +40372022222 sau completand formularul de aici. Te asteptam cu noutati aici.

Tudor

Vodafone