Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-06-2019
0

Probleme cu viteza si acoperirea internetului

Buna ziua,

Ma numesc Munteanu Lucian si am un abonament Wi-Fi Acasa 8 si de aproximativ o luna viteza internetului a scazut drastic.

Locuiesc in satul Basta, judetul Neamt, si sunt cu cca 200m in afara ariei de acoperire 4G (dupa harta de acoperire), de aceea acum 3 luni am decis sa imi cumpar o atena externa pentru a putea prinde 4G, dupa ce am montato am prins 4G cu 3 linii de semnal si viteze de pana la 5.5 MBps la download, dar de acum aproximativ o luna viteza internetului a scazut extrem de mult, acum avand viteze de cca 100 KBps, si cu momente de cateva minute in care nu mai merge deloc. Semnalul este acelas pe 3 linii (dupa unele aranjari, chiar si 4 linii uneori), dar viteza tot mica.

Asadar, puteti sa ma ajutati sa rezolv problema cu viteza? 

 

P.S: As vrea sa adaug ca problema persista si la 3G, unde chiar daca am 5 linii constant fara nici o fluctuatie viteza tot de maximum 100-200 KBps ramane.

Highlighted
Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Probleme cu viteza si acoperirea internetului

Buna,

Pentru aceasta situatie iti recomandam sa iei legatura cu noi. Poti face aceasta fie apeland seriviciul *222, fie accesand site-ul nostru si urmand pasii urmatori: www.vodafone.ro - Asistenta - Contacteaza-ne - Trimite mail.

Madalina