Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎06-11-2017
0

Sign in to network

buna ziua, Am un OnePlus 5 dual sim, pe sim1 cel pe care il folosesc imi da un mesaj de: Sign in to network si nu merge deloc mobile data. daca dau click pe mesaj imi apare o pagina de net cu mesajul Webpage not available si imi apare mesajul ca nu a reusit sa fie incarcata pagina si codul net:ERR_CONNECTION_RESET. Se poate sa ma ajute cineva va rog. Multumesc

Moderator
Postări: 674
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Sign in to network

Buna, 

 

Ne pare rau pentru timp mai mare de asteptare. Din pacate in aceasta perioada avem un numar mai mare de solicitari. Prin urmare, exista posibilitatea sa raspundem cu o anumita intarziere. 

 

In primul slot ai SIM-ul de Vodafone? Legat de solicitarea ta, ai incercat sa faci setarile de internet? In cazul in care nu,  iti lasam mai jos setarile de conectare, acestea nu pot fi si trimise automat, insa sunt foarte usor de urmat.

 

Meniu-Setari-Mai multe-Retele mobile-Nume puncte de acces-apesi pe tasta de meniu sau cele 3 puncte din dreapta sus-Apn nou:

 

Aici completam dupa cum urmeaza: 

 

Nume: internet
Apn: live.vodafone.com
Nume utiliator: live
Parola: vodafone
Tip apn: default

 

Restul campurilor raman asa cum sunt, apesi pe cele 3 puncte si selectezi Salvare. Activezi acest punct de acces -apesi pe bulina din dreapta.

 

Pornesti datele mobile si dezactivezi conexiunea Wifi.

In situatia in care nici asa nu functioneaza, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj .


Multumesc,

Madalina