Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Super ofertă cu Windows 8! -Internet 1 an si modem USB de la Vodafone

Salutare!

 

   "Cumpăra orice PC, laptop sau tabletă cu Windows 8, pe tehnologie Intel, și vei primi gratuit 12 luni de trafic pe internet, în limita a 1 GB/lună, plus un modem USB de la Vodafone.

Dăm startul pe 26 octombrie și poti beneficia de ofertă până pe 31 decembrie 2012.

E simplu! Cumpăra device-ul cu Windows 8 de la orice partener Microsoft, înscrie-te în campanie și apoi trimite dovada achiziției (copie factură fiscală) prin fax la 021 207.00.60 sau scanată pe e-mail pe adresa microsoft@createdirect.ro.

Pentru primii 5.000 participanți care se înregistrează în campanie (înregistrări valide, care respectă prevederile regulamentului), Vodafone va expedia acasă sau la sediu modemul USB cu serviciul Internet activat.

Este important ca toate informațiile introduse în formularul de înregistare să fie corecte.

Mult succes!"

 

Oferta Vodafone

Primești Cartela Internet Vodafone activată să te conectezi oriunde, oricând, atât cât ai nevoie, de pe laptop sau calculatorul tău. Ai 1 GB/lună și modem USB K3772 pentru 12 luni.

Cu modemul USB K3772 beneficiezi de trafic pe internet cu viteza de până la 7,2 Mbps, iar instalarea aplicației de conectare se face automat.

Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei Internet va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumpărare de oferte.

 

 

Detalii despre inregistrarea in campanie,aici

   Ionut


Vodafone