Internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎20-03-2013
0
Soluţie acceptată

Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Buna ziua. Am doua nelamuriri cu privire la urmatorul text luat de pe pagina de la Vodafone Video Pass:

 

"Opțiunea este disponiblă pentru abonamentele de internet mobil. La consumarea traficului inițial lunar inclus în abonamentele de internet mobil, vei continua să utilizezi internetul la viteză scazută, inclusiv pentru aplicațiile incluse în opțiunea video."

 

Prima nelamurire: s-a scos limita de 100 GB alocati unui Pass?

 

A doua nelamurire: Video Pass consuma din GB de internet inclusi in abonament sau, in continuare, traficul aferent Video Pass se contorizeaza separat?

 

Va multumesc anticipat!

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Buna, joey70

Limita de 100 GB a mai ramas in continuare, pe site se mentioneaza acum 
Utilizarea <> Pass este permisă pentru nevoile tale proprii și în limite rezonabile. In contract ti se stipuleaza aceasta limita.

Traficul de internet din aplicațiile și website-urile de video streaming: 4GTV+ HBO GO, Netflix, Vimeo și YouTube se vor incadra la Video Pass, in limita a 100 GB si abia mai apoi din traficul de abonament si eventuale costuri suplimentare.

Tudor

Vodafone
Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎20-03-2013
0

Re: Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Iti multumesc mult pentru raspuns, Tudor.

 

Mai am o intrebare la care, te rog, sa-mi raspunzi: limita de 100 GB este pentru fiecare Pass in parte sau este limita cumulata pentru toate Pass-urile incluse in abonament. Nu ca as depasi dar imi place ca lucrurile sa imi fie clare. Multumesc mult.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Limita este de cate 100 GB pentru fiecare pass, insa recomandam o utilizare rezonabila, a unui utilizator obisnuit.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-11-2012
0

Re: Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Treaba grea si cu videopasul asta.... nu mai deschid alt topic,, am si eu cateva nelamuriri referitor la subiect, si anume:

citez: "Traficul de internet din aplicațiile și website-urile de video streaming: 4GTV+ HBO GO, Netflix, Vimeo și YouTube se vor incadra la Video Pass, in limita a 100 GB si abia mai apoi din traficul de abonament si eventuale costuri suplimentare."

- Sa inteleg ca se incadreaza la VideoPass NUMAI aplicatiile enumerate, sau Si Altele printre care si cele enumerate??

Intreb pentru ca am observat ca pe alte streaming-uri video (tv p2p) , mi se consuma netul din alte bonificatii si optiuni active in abonament, desi ar trebui sa se incadreze la VideoPass.

- In ce ordine se consuma traficul de net inclus in abonament, bonificatii si optiuni active? pentru ca eu am cate un pic din fiecare!

Highlighted
Moderator
Postări: 62
Înregistrat: ‎18-06-2018
0

Re: Vodafone Pass - nelamurire ref consum trafic inclus

Buna, Redslider!

 

Doar aplicatiile enumerate de catre tine sunt incluse in VideoPass. Poti verifica acest lucru si aici: https://www.vodafone.ro/pass . Pentru restul aplicatiilor, traficul de internet se consuma din abonament.

La abonament, mai intai se consuma bonsurile activate prin diferite campanii, ulterior se consuma beneficiile din abonament.

Insa, iti dau un exemplu, daca ai bonusuri din campanii de net, VideoPass si traficul de abonament, vei consuma pentru aplicatiile ce sunt incadrate in VideoPass din VideoPass, pentru celelalte aplicatii din bonusuri si dupa ce consumi bonusurile, consumi cantitatea de internet din abonament. Aceasta este ordinea de consum.

 

Roxana