LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎24-01-2012
0
Soluţie acceptată

Decodare

Buna ziua cum fac sa decodez un LG P 500 ? 

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-01-2012
0

Re: Decodare

Buna

 

Ai abonament sau cartela?

Highlighted
Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Decodare

[ Editat ]

Buna,

Poti debloca telefonul cu 10.42 Euro (inclusiv TVA) la un magazin Vodafone (nu si la dealer), daca a expirat perioada contractuala.

Pentru deblocarea anticipata, in primul sau in al doilea an de contract, taxa de decodare este de 52,10 Euro (inclusiv TVA). Telefoanele achizitionate independent de serviciile de comunicatii Vodafone se decodeaza gratuit.

Trebuie sa ai la tine actul de identitate si factura de achizitie a telefonului. Termenul de rezolvare este de maxim 15 zile lucratoare de la solicitare.

Multumesc,
Valentina
Vodafone Support

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎19-03-2012
0

Re: Decodare

eu stiam ca dupa ce a trecut primul an se decodeaza cu 10 euro iar dupa ce a trecut perioada contractuala este gratuita deblocarea... totusi... logic ar fi sa-l deblocati gratuit...la expirarea contractului... nu puteti obliga clientul sa foloseasca telefonul doar in aceasta retea... de exemplu... mai pleaca cineva in strainatate si foloseste un sim de acolo cum ar fi Vodafone Germania... ( am incercat si nu merge...) totusi este tot vodafone...

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎17-04-2012
0

Re: Decodare

Buna seara! Daca se poate, explicati mai clar pasii care trebuie facuti pentru a debloca un telefon dupa perioada contractuala. Dupa spusele dumneavoastra te duci cu telefonul si factura la un magazin Vodafone, platesti 10 euro si gata. Haideti sa va povestesc ce am patit eu in acest sens. Ma duc la un magazin Vodafone din orasul meu pentru a ma interesa de pasii care trebuiesc facuti pentru a debloca un telefon LG dupa expirarea perioadei contractuale si-i spun ca am vazut pe net la Vodafone ca se deblocheaza asa cum scrieti in posturile de mai sus, dar respectivul domn de acolo mi-a transmis ca de fapt pretul deblocarii nu este 10 euro, ci depinde de tipul si marca telefonului si se incadreaza intre 10 si 50 de euro, telefonul se trimite pentru deblocare la Bucuresti dupa ce dau ei un mail la Vodafone si dureaza aproximativ 15 zile. Deci si cu banii luati si fara telefon pentru aprox. 15 zile. Bravo!

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Decodare

[ Editat ]

Salut tatar1 si ma bucur ca faci parte din comunitatea Vodafone!

 

Orice informatie pe care ai putea sa o ai se regaseste pe pagina noastra, la sectiunea de Asistenta - Service si reparatii - Service https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/cum-sa-fac/intretinerea-telefonului/service-si-setari-ech...

 

Ma duc la un magazin Vodafone din orasul meu pentru a ma interesa de pasii care trebuiesc facuti pentru a debloca un telefon LG dupa expirarea perioadei contractuale si-i spun ca am vazut pe net la Vodafone ca se deblocheaza asa cum scrieti in posturile de mai sus, dar respectivul domn de acolo mi-a transmis ca de fapt pretul deblocarii nu este 10 euro, ci depinde de tipul si marca telefonului si se incadreaza intre 10 si 50 de euro

 Exista doar doua taxe(fixe) si le mai inserez si aici:

 

  • Deblocarea unui terminal achizitionat cu abonament se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de: 
    a. 52,08 EUR ( TVA inclus) daca se doreste deblocarea pâna la împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului (perioada contractuala). 
    b. 10,416 EUR (TVA inclus) daca se doreste deblocarea dupa împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului.
  • Deblocarea unui terminal achizitionat împreuna cu o Cartela Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 10,416 EUR (TVA inclus).
  • Deblocarea terminalelor achizitionate independent de serviciile de comunicatii Vodafone se efectueaza gratuit.

In cazul tau, pentru ca perioada contractuala a expirat, va fi nevoie sa platesti taxa de 10,416 EUR (TVA inclus).

 

telefonul se trimite pentru deblocare la Bucuresti dupa ce dau ei un mail la Vodafone si dureaza aproximativ 15 zile.

Acest termen, de pana la 15 zile lucratoare, a fost mentionat si mai sus pe pagina, de catre colega mea Valentina.

 

Daca ai nevoie de alte informatii, te asteptam cu un reply,

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎17-04-2012
0

Re: Decodare

Multumesc pentru raspuns! Deci, concret, in cazul meu, vreau sa deblochez un LG Cookie Fresh DUPA expirarea relatiei contractuale cu Vodafone., ce trebuie sa fac? Imi dati cod de deblocare contra sumei de 10 euro, imi explicati cum sa-l introduc, cum voi plati banii, duc telefonul la magazin si astept aprox. 15 zile pana vine telefonul de la Bucuresti? Intreb toate acestea deoarece v-am explicat in postul de mai sus raspunsul celui de la magazinul Vodafone, care se pare ca habar nu are cum se procedeaza! Poate se uita si ei pe forum si mai invata cate ceva.  

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Decodare

[ Editat ]

Salutare tatar1.

 

 Imi dati cod de deblocare contra sumei de 10 euro, imi explicati cum sa-l introduc

Procedura depinde de la un telefon la altul, adica e posibil ca cei de la service, in urma mail-ului pe care il trimite colegul din magazin sa trimita codul de deblocare sau sa solicite trimiterea acestuia catre dansii.

 

In cazul in care ti se va da codul de deblocare, ti se vor comunica si pasii pe care sa ii urmezi. De obicei trebuie sa inserezi sim de alta retea si mai apoi iti va cere sa introduci codul de deblocare.

 

cum voi plati banii, 

Banii ii vei plati la magazin in momentul in care ceri deblocarea de retea a terminalului. Ti se va emite chitanta pentru asta.

 

astept aprox. 15 zile pana vine telefonul de la Bucuresti? 

Termenul de 15 zile lucratoare este cel maxim si se poate sa primesti telefonul mult mai repede. Data trecuta cand am eu avut nevoie, perioada aceasta a fost de 5 zile lucratoare.

 

Referitor la modalitatea de deblocare a acestui terminal, am contactat prin mail colegii de la service, iar in momentul in care voi avea un raspuns, revin aici.

 

Multumesc,

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎17-04-2012

Re: Decodare

Multumesc, Tudor! Acum totul a devenit foarte clar!

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Decodare

[ Editat ]

Ma bucur de asta Emoticon fericit

 

Intre timp am primit si raspunsul colegilor de la service si anume ca acest model se poate debloca prin cod. Pentru a face plata si a ti se da codul de deblocare, te asteptam intr-o reprezentanta Vodafone impreuna cu actele ce dovedesc achizitia lui.

 

O seara frumoasa si un weekend placut!

Tudor.

 

 

Vodafone